Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Ebben a topikban ecseteltem, hogy fájt a kezem! Utólag kiderült, hogy ínhüvelygyulladás volt és nem ízületi probléma! Hál' Istennek ez az egyszerűbb eset volt így. A másik, amit mondani akarok, hogy kaptam egy gyógyszert az ízületi fájdalomra vagy kéz fájdalomra és az egyben egy szorongáscsökkentő gyógyszer volt és hát eddig nem tudtam, de én nagyon szorongtam. Úgyhogy ezt is eliminálta egyben a fájdalommal. Úgyhogy nagyon megváltoztam. Világéletemben szorongó típus voltam, persze eredetileg kéz fájdalomra kértem a gyógyszert és a szorongás sem okozott eddig gondot. Gondoltam én! De most sokkal jobban tudok gondolkodni, problémát megoldani és sokkal éberebb vagyok úgyhogy ezt a gyógyszert megtartottam.
Offolok az off topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OLED monitor topik
- Peugeot, Citroën topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest