- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- gerner1
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- GAI: Poor Volta...
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Ebben a topikban ecseteltem, hogy fájt a kezem! Utólag kiderült, hogy ínhüvelygyulladás volt és nem ízületi probléma! Hál' Istennek ez az egyszerűbb eset volt így. A másik, amit mondani akarok, hogy kaptam egy gyógyszert az ízületi fájdalomra vagy kéz fájdalomra és az egyben egy szorongáscsökkentő gyógyszer volt és hát eddig nem tudtam, de én nagyon szorongtam. Úgyhogy ezt is eliminálta egyben a fájdalommal. Úgyhogy nagyon megváltoztam. Világéletemben szorongó típus voltam, persze eredetileg kéz fájdalomra kértem a gyógyszert és a szorongás sem okozott eddig gondot. Gondoltam én! De most sokkal jobban tudok gondolkodni, problémát megoldani és sokkal éberebb vagyok úgyhogy ezt a gyógyszert megtartottam.
Offolok az off topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Latitude 5491 27% 14" FHD IPS i5-8400H MX130 16GB 256GB NVMe új akku gar
- Latitude 7400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- ThinkPad T16 Gen1 16" QHD+ IPS i7-1260P MX550 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG STRIX RTX 4070TI 12GB
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest