- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sidhe
tag
válasz
operator10
üzenetére
azzal a leirassal, amit irtam mi a baj? sajna ennel tobbet nem tudok segiteni, leven anti-{kde,gnome} juzer vagyok.
-
sidhe
tag
egyebkent minden debian desktop juzernek ajanlom a No.1 magyar debian wiki-t a temaban:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
sidhe
tag
válasz
operator10
üzenetére
sarge/etch/sid?
akkor tudod hogyan kell upgradelni, mi a baj? ha nincs meg repository-ban, akkor szerintem nem kene osszehekkelni egy frissitest, az eleg gazos. szerintem.
kde-t meg soha nem hasznaltam, de ha lehet, akkor google megmondja hogy lehet eltuntetni a keretet.
na tessek. nem is tudom miert vagyok ilyen jo
1- start konsole
2- right-click top bar
--> select advanced - no border
3- select 'settings'
--> 'tab bar' - hide
--> 'scroll bar' - hide
--> 'hide menubar'
And Voila, you have a borderless konsole.
legalabbis gugli szerint.
[Szerkesztve] -
sidhe
tag
válasz
operator10
üzenetére
milyen disztrib? a frissites, es az, hogy az adott disztribucio repozitorijaban milyen friss csomagok vannak, az terjesztesfuggo.
-
sidhe
tag
válasz
dr_strange
üzenetére
lehet, csak nekem a 'talca'-rol a komplett taskbar ugrott be. vagy toolbar. vagy hogyafenebe hivjak
[Szerkesztve] -
sidhe
tag
igen, valoszinu h nem gnome-os. oszinten, nem tudom. en kopete helyett egyebkent gaimot hasznalok, az szinten ilyen lekoltozos messaging client, egyszerre tobb protokollal.
Ezt esetleg erdemes ezzel kapcsolatban elolvasni (bar a gnome-kde trayre nem derit fenyt):
Bővebben: link -
sidhe
tag
válasz
dr_strange
üzenetére
nem talca, system tray.
anno domini, amikor ice-t hasznaltam, akkor az amule csak a gnome-os trayre volt hajlando rendesen lekoltozni, gaim detto.. meg van olyan is, hogy icewm-gnome vagy mi, en a 1.2.15-osnel hagytam abba, azota lehet hogy valtozott, sot biztos.
lehet hogy hulyeseget beszelek... a neten van valami IceWMCP-TrayIcon, ez allitolag kompatibilis gnome/kde-vel.
[Szerkesztve] -
-
sidhe
tag
Ime, amikor hasznalom: Bővebben: link
es amikor nem: Bővebben: link.
Xfce4 rule. egyebkent szokott futni a hatterben a root-tail is, de maceras xfce alatt elinditani, ha valaki tudja hogy kell, hogy a desktop utan toltodjon be, szoljon.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

raadasul default hatterkep