- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nekem nincs fenn gnome, sőt kde sem, mégis ment iceona kopete. Ez egy msn-t, icq-t stb emuláló progi, ami leköltözik az óra mellé a sarokba.(trayre...)Szvsz sántit a dolog , hogy gnomesos taskja lenen a kdenek... (nem is hinném el,, hiszemn az ice fejlesztője saját magának akart egy jó desktopot, nem hinném hogy menne ilyesmire)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
A kopete is tudja használni az ice trayjét, pedig az kde-s...
Szvsz szerintem neki jó lenne valami ikon is, lásd , mitn nálunk.
dr_strange:dehogy van az. max az icewm-gnomenak.
Bővebben: link
Ezesetben ajánlott a gkb program.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Jeje még egy xfce.
De az enyém szebb.
Hogy meglegyen egy helyen, íme az én kisegerem (xfce) :Bővebben: link
És a volt kdem:
Bővebben: link
Sajnos a párom nem szereti a csicsát, nameg a lassúságot, így kde elment melegebb éghajlatra, és lett hellyette icewm, és most egérke
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
ld #59...ott már írtam, hogy nem tudom hol kéne fontot állítani, hogy ennél a cuccnál érvényesüljön....
Úgy látom nem a KDE rendszerfontjaiból veszi a cuccot, mert ott mindet Tahoma-ra állítottam. (vezérlőpult..betűtípusok...stb-nél mind mind tahoma, 1-et kivéve ami vmi BitStream vagy mi a csöcs...annál nincs lehetőság Tahoma beállítására)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Mini PC
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest