Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tierbatyo
senior tag
Bővebben: link Ez alapjan csinaltad? Ez nem tunik bonyolultnak, csak nekem nem mukodik igy.
-
Husky
aktív tag
E17, Gnome, Gentoo:
Default: Bővebben: link
Csicsával és VPS-szel: Bővebben: link -
gege71.hu
addikt
köszi..
bár még tök noob vagyok linuxban (húsvétkor raktam fel az első disztribemet, azúta kb 5.-ként megmaradt az ubuntu, ami ugye debian alapú) és eddig többnyire kerültem a nem .deb típusú telepítendő cuccokat, de majd leszedem ezt a tar.gz-s cuccot otthon és nekifeszülök..ideje megtanulni
Valszeg felbukkanok még majd ezügyben 
-
gege71.hu
addikt
Zsír kis topik...jobbra fel. Este lövök talán(vagy holnap) képet én is.
Kérdés (Bár már ha jól láttam Tildy is kérdezte és linkeltél is vmit, de ott vhogy nem igazodok el jól...jééé gommmba úúúdehüjevagyok
) :
szóval az az idújárásjelző előrejelzú meg tán hardwermonitor meg xmms? dokkoló cucc a desktopod jobb oldalán.
Szal azt hogyis mi is? Már láttam sokszor de még sose próbáltam utánajárni.
Ha lenne egy linked a ***.deb filera amivele feltelepíthetem vagy mittomén...megköszönném és akkor dobnám én is a csiricsáré KDE 3.4 desktopképeket. mellesleg Ubuntuval nyomom amit szeressek jól
thnx
gege -
Zordkaszás
senior tag
Ez tök fölösleges, ha linux akkor console és kész minek grafikus csicsa?

Nekem nincs ablakkezelőm (nem is volt soha), az baj?
Illetve mennyivel egyszerűbb ablakos rendszerben (grafikus felületen) konfigolni a linux (debian) dolgait?
Ja, ez off, na mindegy. Lehet szépet alkotni ezekkel is, de amíg a játékokat windowsra írják és linuxon nem használok semmit ami grafikus felületet igányelne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bittorrent topik
- Google Pixel topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)