Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Az én jól mexokott desktopom.
Bővebben: link alapból, rejtett tálcával, és
Bővebben: link előcsalogatott tálcával.
Debian Sid (egy kis frissítés ráférne, mert egy párszor már sikerült igen durván beletúrni a lelkébe apt-get update-tel, majd kézi visszaállítással). Alapból mindig meg van nyitva egy xterm, pontosabban rxvt, abban tudtam normálisan beállítani a betűméretet és a színeket, aztán már nem volt kedvem az ''alap'' xterm-mel kínlódni. Nagy előnye, hogy eltakarja azokat az ikonokat, amiről a KDE-t nem bírom lebeszélni. Amik kellenek, azok elérhetőek mellette. Innen gondolom nem nehéz kitalálni a kedvenc sorozatomat
A jobb oldalon egy GKrellm, ez is alapból indul. Alatta a modemes nethez 3 szolgáltató, tulajdonképp mindhárom időkorlátos, ha nem akarok sokat ráfizetni. 4 desktop van, mindnek félig-meddig dedikált feladata. Az 1. a levelezésé (pine rulez
), és a rendszerdolgoké, itt elfér 2-3 terminál. A 2. a médiáé, ott nézek tévét, vagy videót, valamint ott szokott a K3b futni. A 3. az interneté, ott indítom a Firefoxot, általában 12-20 böngészőfüllel. A 4-en pedig az ikonok között látható txt-t nyitom meg. Valakinél láttam ezt a ''jegyzettömb'' megoldást, azóta én is használom. Ha valamit meg kell írnom, pl. egy fórumra, akkor ebbe a file-ba írom, aztán copy-paste. Címeket, egyéb apróságokat is mentek bele, nagyon jó dolog.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), és a rendszerdolgoké, itt elfér 2-3 terminál. A 2. a médiáé, ott nézek tévét, vagy videót, valamint ott szokott a K3b futni. A 3. az interneté, ott indítom a Firefoxot, általában 12-20 böngészőfüllel. A 4-en pedig az ikonok között látható txt-t nyitom meg. Valakinél láttam ezt a ''jegyzettömb'' megoldást, azóta én is használom. Ha valamit meg kell írnom, pl. egy fórumra, akkor ebbe a file-ba írom, aztán copy-paste. Címeket, egyéb apróságokat is mentek bele, nagyon jó dolog.