- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
gromble_ziz
aktív tag
Hi!
Én sem vagyok nagy guru ...
a két első fájlban az eltérés a platformra utal ...
a harmadik file az a forrás (ezt gondolom tudod :) ) ...
Neked szerintem a i368-os cuccok kellenek, de nem kell mind a 7 cd (az első tökéletesen elég)!!!
Ha meg szeretnéd tanulni, akkor keress valamelyik Linux-os oldalon olyan részt ahol a segítők-et megadják ... vagy valamely chat-elő weboldalon kérj segítséget ...
a doksi kérdése érdekes ...
a magyar nyelvű kevés, és hamar beleunhat az ember ...
javaslatom: amíg nem érzed magad otthon benne addig rendszeres segítségkéréssel próbálkozz, és később már magad is ráérzel, hogy hol mit lehet megtalálni ...
(ha találsz magyat doksit akkor szólj nekem is kérlek :D)
bye
NE ADD FEL!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest