Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
gromble_ziz
aktív tag
Hi!
Én sem vagyok nagy guru ...
a két első fájlban az eltérés a platformra utal ...
a harmadik file az a forrás (ezt gondolom tudod :) ) ...
Neked szerintem a i368-os cuccok kellenek, de nem kell mind a 7 cd (az első tökéletesen elég)!!!
Ha meg szeretnéd tanulni, akkor keress valamelyik Linux-os oldalon olyan részt ahol a segítők-et megadják ... vagy valamely chat-elő weboldalon kérj segítséget ...
a doksi kérdése érdekes ...
a magyar nyelvű kevés, és hamar beleunhat az ember ...
javaslatom: amíg nem érzed magad otthon benne addig rendszeres segítségkéréssel próbálkozz, és később már magad is ráérzel, hogy hol mit lehet megtalálni ...
(ha találsz magyat doksit akkor szólj nekem is kérlek :D)
bye
NE ADD FEL!!!
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest