- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
gromble_ziz
aktív tag
Hi!
Én sem vagyok nagy guru ...
a két első fájlban az eltérés a platformra utal ...
a harmadik file az a forrás (ezt gondolom tudod :) ) ...
Neked szerintem a i368-os cuccok kellenek, de nem kell mind a 7 cd (az első tökéletesen elég)!!!
Ha meg szeretnéd tanulni, akkor keress valamelyik Linux-os oldalon olyan részt ahol a segítők-et megadják ... vagy valamely chat-elő weboldalon kérj segítséget ...
a doksi kérdése érdekes ...
a magyar nyelvű kevés, és hamar beleunhat az ember ...
javaslatom: amíg nem érzed magad otthon benne addig rendszeres segítségkéréssel próbálkozz, és később már magad is ráérzel, hogy hol mit lehet megtalálni ...
(ha találsz magyat doksit akkor szólj nekem is kérlek :D)
bye
NE ADD FEL!!! -
Peet
senior tag
Szeretném megtanulni a Linux-ot elsősorban a rendszergazdai oldaláról, mint server-ként. Még nem igazán próbálkoztam linux-al, bár a SUSE 8.0 volt fent egy fél évig X felülettel. A kérdéseim a következők:
-milyen linuxot érdemes serverként használni? (nekem a debian-t ajánlották, az jó?)
-láttam létezik többféle debian is, melyik mire jó?
(
debian-30r1-alpha-binary 7cd
debian-30r1-i386-binary 7cd
debian-30r1-source 7cd
)
-hol lehet magyarnyelvű doksit beszerezni hozzá?
(elsősorban pdf vagy doc ami letölthető, mert később is jó lenne ha már nem lesz net, de csak ha interneten van valami az is jó, csak magyar legyen és aránylag részletes)
-ha nincs a neten doksi, milyen könyvekből érdemes nekilátni?
Egyenlőre ennyi kérdés. Köszi előre is.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Azonnali fotós kérdések órája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest