- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Aktív témák
-
gromble_ziz
aktív tag
Hi!
Én sem vagyok nagy guru ...
a két első fájlban az eltérés a platformra utal ...
a harmadik file az a forrás (ezt gondolom tudod :) ) ...
Neked szerintem a i368-os cuccok kellenek, de nem kell mind a 7 cd (az első tökéletesen elég)!!!
Ha meg szeretnéd tanulni, akkor keress valamelyik Linux-os oldalon olyan részt ahol a segítők-et megadják ... vagy valamely chat-elő weboldalon kérj segítséget ...
a doksi kérdése érdekes ...
a magyar nyelvű kevés, és hamar beleunhat az ember ...
javaslatom: amíg nem érzed magad otthon benne addig rendszeres segítségkéréssel próbálkozz, és később már magad is ráérzel, hogy hol mit lehet megtalálni ...
(ha találsz magyat doksit akkor szólj nekem is kérlek :D)
bye
NE ADD FEL!!! -
Peet
senior tag
Szeretném megtanulni a Linux-ot elsősorban a rendszergazdai oldaláról, mint server-ként. Még nem igazán próbálkoztam linux-al, bár a SUSE 8.0 volt fent egy fél évig X felülettel. A kérdéseim a következők:
-milyen linuxot érdemes serverként használni? (nekem a debian-t ajánlották, az jó?)
-láttam létezik többféle debian is, melyik mire jó?
(
debian-30r1-alpha-binary 7cd
debian-30r1-i386-binary 7cd
debian-30r1-source 7cd
)
-hol lehet magyarnyelvű doksit beszerezni hozzá?
(elsősorban pdf vagy doc ami letölthető, mert később is jó lenne ha már nem lesz net, de csak ha interneten van valami az is jó, csak magyar legyen és aránylag részletes)
-ha nincs a neten doksi, milyen könyvekből érdemes nekilátni?
Egyenlőre ennyi kérdés. Köszi előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen egeret válasszak?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest