- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
hcol7
senior tag
-
hcol7
senior tag
hali, remelem jo helyre irtama topicot (nemtom nema os/alkalmazasokba kellettvolna e, de idejott vegul)
adott egy irodahaz, 45 megabites bereltvonallal, es kellene egy olyan router rendszer, amivel a felhuzott, kb 20 belsohalos tartomany mindegyikere ki lehet osztani kivant savszel-limiteket. az sem art, sot szukseges is lenne, hogy csak elore beregelt mac addressel rendelkezo gepek netezhessenek.
mostanaig egy debian oldotta meg a megosztast, de most lesz savszel emeles es szeretnek ilyen 1-2-5-10 megabites csomagokat bevezetni a berlok reszere. ugyertesultem a dologrol hogy ezt bsd vel egyszerubb megoldani mint debiannal, mert az kinal kesz, komplett megoldasokat erre.
allitolag van is egy cd rol futo, csak olvashato, kesz bsd rendszer amiben bootolas utan a bekonfolt dolgok lementodnek egy flopira es nem is kell merevlemezre irni hozza, szamomra ez tunik a legidealisabb es leggyorsabb megoldasnak, csak nem tudom a disztribucio nevet (allitolag 10 megabites forgalomig ingyenes, de azt sem banom ha meg kell venni, csak mondja meg valaki mi a neve vagy hol aruljak
vagy ha tudtok vmi egyeb megoldast ami megfelel erre a felallasra amit reszleteztem, azt is szeretettel varom
elore is koszi
hcol
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged