- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
-
vtechun
veterán
ez engem is érdekelne, csak nekem adsl-t kellene osztani ill. limitalni, adsl-soztas mar megy, csak ez a savszelessegkiosztas meg nem nagyon... pedig jo lenne, ha mittomen egyik gepre tudnek garantalni bizonyos savszelesseget, és a masik gep hiaba tolt le szaz szalon torrenttel ne csokkenjen a sávszél a amsáik usernek/alhálózatnak
-
hcol7
senior tag
-
hcol7
senior tag
hali, remelem jo helyre irtama topicot (nemtom nema os/alkalmazasokba kellettvolna e, de idejott vegul)
adott egy irodahaz, 45 megabites bereltvonallal, es kellene egy olyan router rendszer, amivel a felhuzott, kb 20 belsohalos tartomany mindegyikere ki lehet osztani kivant savszel-limiteket. az sem art, sot szukseges is lenne, hogy csak elore beregelt mac addressel rendelkezo gepek netezhessenek.
mostanaig egy debian oldotta meg a megosztast, de most lesz savszel emeles es szeretnek ilyen 1-2-5-10 megabites csomagokat bevezetni a berlok reszere. ugyertesultem a dologrol hogy ezt bsd vel egyszerubb megoldani mint debiannal, mert az kinal kesz, komplett megoldasokat erre.
allitolag van is egy cd rol futo, csak olvashato, kesz bsd rendszer amiben bootolas utan a bekonfolt dolgok lementodnek egy flopira es nem is kell merevlemezre irni hozza, szamomra ez tunik a legidealisabb es leggyorsabb megoldasnak, csak nem tudom a disztribucio nevet (allitolag 10 megabites forgalomig ingyenes, de azt sem banom ha meg kell venni, csak mondja meg valaki mi a neve vagy hol aruljak
vagy ha tudtok vmi egyeb megoldast ami megfelel erre a felallasra amit reszleteztem, azt is szeretettel varom
elore is koszi
hcol
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest