Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Ahhoj
aktív tag
Egy időben én is próbáltam linuxot használni, de azért tettem le róla, mert ha valamit pl. fel akartam telepíteni, akkor előtte még 20 dolgot kell beállítani, még 30-at feltalapíteni, 30 órát idegeskedni, 2 billentyűzetet tönkre tenni....
Szóval lehet, hogy lassú, meg bugos, meg minden a win, de legalább ''egyszerű'' :)
Aktív témák
Aktív témák
- Óra topik
- Elden Ring
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Egérpad topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest