- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Csakénvagyok #10239 üzenetére
Azt tudom, hogy a Win csak FAT-ba, meg NTFS-be tud, de köszi, lényegében ez volt a kérdés.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Szerintem egyelőre lesz WinXP is meg Fedora is. Úgy talán a legcélszerűbb.
Akkor azt mondod, hogy ezt a 700 MB-os cuccot telepítsem, és majd összevadászom/szuk a hiányzó dolgokat?
Milyen felosztással kéne telepíteni? Mármint...egy 160 GB-os HDD-re menne, azon lenne az XP is (C-n). Hogy érdemes partícionálni? Meg nem gond neki, ha nem C-re települ (tehát a legelső merevlemez-partícióra)? (Azt mondjuk láttam, hogy az NTFS-t gond nélkül kezeli.). -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Aha, 13 Desktop Edition.Mondjuk még csak LiveCD-ként néztem (jobb az óvatosság
) De a gyári oldalról szedtem le és csak 700 MB. Torrenten meg ilyen 3 GB-os .iso-kat láttam.
Azok már mindenféle + dologgal tele vannak?
-TOTÁL Linux-n00b vagyok-Ezzel a verzióval alapból mondanom sem kell, hogy se mp3-at, se HD-t nem tudtam nézni (egyébként az Audigy!-t alapból fölismerte). Viszont örömmel konstatáltam, hogy az SMPlayer-nek van Linux-portja (igaz ubuntu-s, de gondolom az is megy Fedora-val)
Hát ezeknél a progiknál mindenképpen szeretnék emulálni.
1. IrfanView---->sok képnézegetőt használtam már, de 6 éve csak ezt. A legjobb! Semmikép nem szeretném váltani.
2. TC--->ugyanaz a helyzet, mint az IrfanView-val
3. iTunes---->zenelejátszó, eredetileg OSX-re, de már egy ideje van Windows-port is és nagyon megszerettem, főleg a playlist-management-je miatt.
4.Neeeeem...
Ja meg még valami: net-et sem tudtam vele varázsolni.
(Ami mondjuk nem meglepő.
)
Nekem az a fajta van, hogy mielőtt böngészni kezdenék, be kell jelentkezni, kéri a passwordot és úgy csatlakozik (gondolom vágod, miről van szó). A System---->Network Connections-ban matattam, de sehogy se sikerült... -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Sziasztok.
Régebb óta érlelődék bennem a gondolat, hogy XP-ről Linux-ra kéne váltani, mert úgysem nagyon játszom manapság. Hozzá kell tennem, hogy TOTÁL amatőr vagyok, életemben eddig kb. 15 percet használtam ubuntu-t (az nem jött be).
Meg is tetszett a Fedora.Namost...a gépemet a következő dolgokra használom: HD nézés (leginkább 720p), képnézegetés/módosítások, netezés+torrent, zenelejátszás, Skype + Photoshop. Szóval alapvetően hétköznapi dolgokra.
A kérdésem a következő lenne: igazából 4 Windows-os programot szeretnék használni Linux alatt, mert az évek során nagyon megszerettem őket.
1. IrfanView - ezt mindenképpen
2. Total Commander v7.0< - ezt is
3. iTunes - jó volna...
4. Na ez igazán a fekete leves: Photoshop (esetleg Corel Painter).Mennyire van lehetőség ezeknek a megfelelő sebességű/megbízható emulációjára?
Ha esetleg valamiért kéne, hogy milyen gépen menne egyelőre mindez, a konfigom az adatlapomon van.Előre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Mobilinternet
- Yettel topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged