- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
lev258 #80109 üzenetére
Köszi, megnézem, bár egyik bonyolultabbnak tűnik, mint a másik.
Azt se értem, hogy a Linux Mint live-on beállítom a görgetési irány megfordítását, és semmi nem történik.. Nem fordul meg.
Magyar nyelvű linuxok, amik a legtöbb beállítást nyújtják és leg user barátabbak, az a sima alap Ubuntu lesz?Ezekben lehet állítani magát a képernyőtartalom méretét?
Mármint FHD-n vagyok 15.6" és hát elég kicsi minden az ikonoktól elkezdve..
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #80079 üzenetére
Tehát egy ligában van az összes. Nem ragaszkodom a Mint-hez igazából, fogalmam sincs, hogy melyikek között mi a különbség és melyiket kéne választanom.
VLC szerintem nem tudja, de majd mindjárt rákérdezek a topikjában.A Dell-es touchpad sokkal sokkal smoothabb, mint pl. a gyári win, de a mintnél is jobb. Lehet állítani, hogy pl. pin to zoom, forgatni, ablakok között váltani 3 ujjal, szóval sok sok gesture van.
Nem, lehet félreérthető voltam, a szoftveres görgetés megfordítás kellett volna nekem.
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali..
Sajnos Win alatt nem találom a driver gondot, ami a pattogó hangot okozza hang lejátszás közben, így muszáj leszek más oprendszerre váltani.Kipróbáltam Live Pendriven a Mint-et.. aranyos kis OS, de már ott elakadtam sajnos, hogy az egér görgetés irány(egyébként nem értem, hogy miért az az alap, ahogy mindenben be van állítva) kapcsoló nem is reagál. Látszólag beveszi, de ugyanaz az irány.
A másik gondom, hogy Dell driver, touchpad, battery manage programokat csak Ubuntu -ra látok... szóval akkor inkább próbálkozzak meg az ubuntuval?
Firefox gondolom megy, és az ahhoz letöltött kiegészítők is mind mennek?
Python megy?
MPC-HC 24p lejátszás is létezik Win-en kívül?
PDF és egyéb dokumentum szerkesztők fizetősek, vagy az a része hogy van?Köszi.
Ja meg hát az FN gombok is vajon fognak menni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest