Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• daniduke

tag

Köszi mindenkinek!
    Csodát persze nem várok, cserére szorul már a gép. Bár csere után is megmarad mert nagyon kis kompakt, úgyhogy mindenképp kell rá valami.
    Kovaax: Köszi de bennem van az is hogy kipróbáljak valami újat ;]

Fenyő: A csomagkínálat nem nagyon érint, az említetteken felül max még valami ppt olvasó kellhet és ennyi, tényleg nincsenek nagy igényeim.

Akkor ha jól értelmeztem a Crunchbang, AntiX és a Wary Puppy jó lenne, választok is mindjárt egyet :)

• daniduke

tag

Üdv!
    Itt a vizsgaidőszak és tanulás helyett kell valamit csinálni ezért úgy gondoltam kiróbálok valami új disztrót, ebben kérném segítségeteket:
    Most egy Lubuntu 15.4 fut egy packard bell dot-s-n (1.6GHz Intel Atom N2600, 1.00GB RAM, 320GB disk), ami eddig bevált ,hiszen Windowshoz képest szárnyal. Viszont ha netán van olyan disztró ami még a Lubuntunál is gyorsabb akkor azt nem bánnám.
    Böngészésre, filmezésre, meg egy kis fotószerkesztésre van csupán használva.
    Ami szempont:
    - legyen (érezhetően) gyorsabb általános sebessége a lubuntunál
    - könnyen telepíthető legyen (nem értek hozzá, örülök hogy valahogy fel tudtam mókolni a Lubuntut)
    - lehetőleg legyen rá Gimp meg VLC, más program nem is nagyon kell.
    Sokhelyen sokmindent olvastam, de nem nagyon áll össze a kép. Ahogy láttam "lightweigh" disztrónak a Lubuntut, Puppyt, Damn small linuxot, és Tiny core linuxot ajánlanak. Sajnos nem ismerem ezeket, nem tudom melyik, esetleg valami általatok ajánlott lenne jó .
    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés