Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lono981

csendes tag

Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy Gobolinuxon nem sikerül beállítani az internetet. Letöltöttem a kézikönyvet, amit egy magyar ember írt. Nos, az tényleg nagyon jó, de a DHCP-s beállítást nem magyarázza el, csak a fix ip címeset. :( Ráadásul a rendszer automatikusan nem állítja be magát, mert Magyarországot a Varázslója nem támogatja. Így marad a kézi beállítás. De sajna nem tudom, hogy mit kell kitölteni és hogy mit kell beírni. Pl: DNS meg ilyenek stb.... Egyébként nekem sikerült Opensuse 10.2 alatt az internetet behozni. De ez a Gobolinux egy kicsit komplikáltabb. Egyébként T-online-nál vagyok előfizető. Nos??? Van vkinek vmi 5lete??
    Itt a könyv: http://mek.oszk.hu/05800/05895/

• lono981

csendes tag

Szervusztok!
    Én is érdeklődöm újra a Linux iránt! Én Opensusét használtam még múlt évben pár hónapig. A gondom, hogy már elmúlt 5 éves a gépem és KDE alatt elég lassú volt, ha egyszerre több ablak volt nyitva. Szóval lassabb volt mint a mikrofos terméke, bootolásnál, program betöltésnél stb. 512 MB ram és AthlonXP 1600 a konfigom. Ezért most szeretném modernizálni a gépemet és ettől függ, hogy xp vagy linux. A problémám a következő.
    Hogy viszonyul a linux a legújabb hardverekhez? Pl: Gigabyte GA-MA78GM-S2H (Rev. 1.1) alaplap, int. gpu-val, Athlon X2 BE2400 proci
    Csak azért kérdezem, mert a Gigabyte oldalán csak windóz driverek vannak, míg linuxos támogatás sehol sincs. :(((

Új hozzászólás Aktív témák