- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0rd0k
senior tag
válasz
tordaitibi #78798 üzenetére
Valoszinuleg jo,BIOS felismeri, boot sorrend jo, secure boot kikapcsolva, legacy volt es arra van allitva, ha elallitom ki is irja hogy nincs bootolhato dolog. Mas problemara tippelek.
lev258:
grub ujratelepitesenek a menete nem igazan van meg, live cd alol mi az amit ellenoriznem kell? -
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. HP Elite 8300 SFF PC- hasznalok mint Plex es torrent szerver. OMV fut rajta, hetek alatt sikerult belőni kezdőként, 1 évig hibatlanul uzemelt. Pár napja tonkrement az alaplap, vettem bele ugyanilyen gepből alaplapot, be is kapcsolt, csak epp annyi baj van, hogy az OMV nem bootol be. Fekete kép es bejön a parancssor kis vonala, ami villog, de semmit nem lehet csinalni vele, billentyű leütésre csak sípol. BIOS-ba allitgattam par dolgot, de semmi siker.
Semmi nem valtozott, még az alaplap is ugyanaz a tipus kerult bele. Tudok valamit tenni, hogy megmentsem az OS-t? Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni.
Köszönöm szépen!
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Van nálam egy kocsmai zenegép,debian 3.0 van rajta,ez bebootol és elindul a zenegép progi. Szeretném rajta a számokat frissíteni,tettem rá új zenéket,windows alól,viszont nem látja őket,amiket meg kitöröltem azokat látja,de nem játssza. A listát is frissítettem pedig,elérési úttal. hogy tudnék valami kezelő felületet vagy valami előhozni ezen a debianon,mert nagyon vakon vagyok ilyen téren. q betű lenyomásával tudnék belogolni,parancssorból,de nemtudom a jelszót meeg a felhasználónevet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mozilla Firefox
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CNC topik
- További aktív témák...
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest