Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz #63718632 #78966 üzenetére

Légkör miatt ezután sem kell aggódnod, a felhígult állomány miatt elég ritkán járok erre. Épp te voltál az, aki egy egyszerű könnyen érthető kijelentésemnek az ellenkező értelme miatt kezdtél el toporzékolni. Erre aztán már tényleg nem tudtam én sem mit mondani. :D
    Azzal nehéz mit kezdeni, ha valaki nem érti, amit írnak neki, de elkezd pattogni. Szóval higgadalom! ;) Már nem is írtam volna többet, ha nem érzed úgy, hogy neked mindenképpen be kell szólnod. Azért ahogy eddig is, havonta cc 10 hsz erejéig ezután is megjelenek. :)

ДарСтав

Visszaolvastam, amit neked írtam, csak nem a nokedli user jelzőn akadtál ki? Azt kezdő home userre használom, én is kb az vagyok. No mindegy, ha ez sértés....

AnyDesk-kel kapcsolatos javaslatommal mi volt a bajod? Tudnom kellett volna, hogy azzal is van valami hasonló mentalitásbéli problémád? Mivel a TW-ről épp itt írták, hogy nem az igazi már meg időkorlátos a free verziója, az AnyDesk-et javasolták, kipróbáltam és javasoltam neked is. Utólag is elnézésed kérem, ha ez is annyira vérig sértett! :R :N

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés