Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz moleculez #68908 üzenetére

Super, most már tisztán látok! :D

Akármilyen is az a gép meg akármennyire nem igaz már egy ideje, hogy a Cinnamon DE a legerőforráspusztítóbb, azért az maga a csoda, hogy 1GB-tal akár el is indul! :Y 4GB lenne neki a minimum! Amúgy ha maga a Mint vonal bejön neked, mindenképp rakd fel a leglightosabb asztali felülettel, Mint XFCE 19.2 64bit Mint-nél még az sem fapados. Kb a kettő közé lőhető be a Mate felülettel. Elméletileg 1GB-hoz gondolom a 32bites verziót szedted le, de ha bóvíted a gépet memóval, mindenképpen a 64bitest telepítsd fel.

az USB dongle halott, nem listázza sem a lsusb, sem mac alatt nem reagál. pedig 2 éve még használtam, működött.

Valami USB csatlakozós gond már a telepítéskor is volt, talán 3-as helyett 2-est javasolt growler szaki....... szóval próbáld ki mindegyik USB csatlakozóban, hátha. Ha nem, kuka, lehet megöli azt az USB3, nekem USB hangkártyám lett kampeca 2 év alatt, ezek a filléres elektronikák ennyit bírnak.

Nincs VGA, akkor integrált van gondolom.....ez se gond, nekem is minden gépemben integrált van, csak komolyabb játéknál számítana.

Ha valamit találna a bővített keresés, akkor célszerű a device ID szám alapján a chip-re rákeresni a linkelt listában, ha a megnevezés alapján nincs meg:

ubyegon@ubyLMCin192HP:~$ lsusb -v

Bus 002 Device 003: ID 0a5c:21e1 Broadcom Corp. HP Portable SoftSailing
    Couldn't open device, some information will be missing
    Device Descriptor:
    bLength 18
    bDescriptorType 1
    bcdUSB 2.00
    bDeviceClass 255 Vendor Specific Class
    bDeviceSubClass 1
    bDeviceProtocol 1
    bMaxPacketSize0 64
    idVendor 0x0a5c Broadcom Corp.