- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #65693 üzenetére
systemd-analyze nem valós értékeket mér
Írtad már sokszor, de itt érzetre volt nagyon észrevehető különbség, kb kijött a különbség, amit a parancs kimenete mutatott.
Az, hogy egy UEFI-s rendszernek látszólagosan BIOS kinézetű felülete van, attól az még UEFI marad
Ja, ez nyilvánvaló, ha nem így lenne, nem is tudnék min nyekeregni.
A Nitrux volt a znx fájlos disztró, de addig még el sem jutottam. Felraktam jó pár disztrót, hogy lássam hogyan bírja az UEFI, gondolom még ez az első próbálkozás volt, majd finomítok rajta, még biosban is csak a lényeget állítottam át. Aztán jött az Antergos és kilőtte az összes rendszert, azt vettem észre, amikor próbáltam helyrehozni a dolgokat, hogy a Mint 19.1 felrakása végén a GRUB telepítésénél, amikor végigfuttatja a többi disztró GRUB-ját, rengeteg sort ír ki a kis ablakban, nem bírtam követni, de a pici betűkkel is látszott annyi, hogy minden addigi GRUB teljesen össze van zagyválva. Ez az Antergos nem szimpi így, már második alkalommal teszi ezt. Mindegy, első nekiugrásnak ez jó volt, két disztró volt ezen a SSD-n, egyik a Mint volt belakva meg a Manjaro KDE kicsit belakva, Manjaronál ez az iwlwifi fw bug izgatott igazából. Ha lesz kedvem vele bíbelődni, felrakom újra, de ez a wifi bug mondjuk független az UEFI-től. Lényegében amit már említettem is párszor, nem nekem van bajom az UEFI-vel, hanem a gépek nem csípik!Lehet ettől szög egyszerű, csak nálam nem akar az lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest