Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz ontheground #65621 üzenetére

Végignyomkodtam ezt is, köszi a tippet! ;)

Szerencsére átnéztem a Flash SSD topikban és örültem, hogy nem az ottani melegedő fajta MX500-at vettem, így figyelemelterelésül elkezdtem olvasni a Crucial SSD dokuit és ott láttam, hogy valami lemerült akku miatt ha 5 sec-ig nyomja a zember az Esc gombot, akkor még előugrik kis rejtett áram az akkuból. (ezt nyomni kellett vagy 10-15 sec-ig amúgy)
    Ebből kiindulva sejtettem, hogy ez a módszer nekem is jó lesz, igaz akku feltöltve és 230v alatt van a HP.

Hülye dolog, de ilyenkor már nem töröm magam célirányosan a probléma megoldásán, elkezdek mást olvasgatni és beugrik úgyis a megoldás. ;)

Elkezdtem állítgatni a bios-t, de ezekben az üzleti gépekben olyan hülye megnevezések vannak a bootolható eszközöknél.....szóval, közben kávé, cigi és úgy látom reboot is jó lett, frissül is a Mint Cinnamon! Kár, hogy ezt meló előtt csináltam, mert nem tudok vele most bogarászni, de amúgy is a Nomad plasma volt a cél meg egy másik titkos kísérlet.

Köszi mindenkinek a tippeket! :R

(azt azért nem bánom, hogy nem volt elöl a samukalapácsom)

Na és persze UEFI módban nem jó, a bios elérése után át kellett újra állítani a UEFI (CSM) módba és a pendrive-ról kiválasztani valami hosszú megnevezési UEFI fájlt, azzal végre települt a rendszer.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés