- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- borg25: Kórházi beszámoló
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
ubyegon2 #62836 üzenetére
ubyegon2
Én eleve úgy jöttem tavasszal Linuxra, mert megtetszett, hog van rolling-update-es rendszer, úgyhogy én másban nem is gondolkozom. Aztán gyorsan rájöttem, hogy a disztrikkel az a baj, hogy csomó felesleg felkerül, amit egyenként leszedegetve sem lehet elérni egy pure Arch rendszerétm úgyhogy egy ideje már nyár közepén is fontolgattam az áttérést. Azóta vagy 3-4-szer telepítettem Arch-ot, és mindannyiszor scriptek nélkül, kézzel mindent bepötyögve. Persze a programjaim telepepítésére legutóbb írtam scriptet már, meg a Trizen telepítésére (yaourt helyett jobban szeretem a trizen-t).
Frawly
Jah hogy az i3wm csak billel irányítható. Akkor így már értem, hogy miért nem reagált semmit. Akkor azt elengedem, mert én nem tudom elkpzelni egér nélkül a kezelést. Openbox-ot ma nézegettem, tint2-őt konfigolgattam a teszt notin, úgyhogy most íg egész emberesen néz ki a panel. Hálistennek én eleve nem zsúfolom tele, úgyhogy egyszerű megcsinálni ahogy nekem kell. Szerintem holnap csinálok egy image-et a mostani rendszerről, aztán holnap újrahúzom az Arch-ot, és Openbox-al helyezem üzembe. Hátha meg fog szűnni ez az érdekes hálózati képeket másolós elbaszós probléma. Szal az már tuti hogy panel-re a tint2 lesz, mert a polybar az nagyon gagyin néz ki, menüre meg tetszik a puritán rofi. Meg kitaláltam, hogyy az XFCE alap settings programját felrakom, hogy pár dolgot azért grafikus felületen be tudjak állítani. Pl hogy az ablakok megnyitáskor középen nyíljanak meg fixen, és ne össze-vissza, mert attól meg tudok őrülni
Apollyon
A dmenu ötletes, de rofi-t néztem ki erre a célra (is). Amúgy elhiszem, hogy az i3wm fasza, de nekem a gépezéshez az aktív egérhasználat is hozzátartozik, így az i3wm kiesett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elektromos autók - motorok
- Cyberpunk 2077
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Építő/felújító topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest