Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• VaZso

senior tag

válasz Anakin007 #6056 üzenetére

Azt hiszem, kicsit elmaradtam az olvasással... + vagy a böngésző cache vagy az oldalszámváltás megkavart az újabb hozzászólások ügyében. :)

--

A noti P2 500-as gép, erre a Mandriva által megadott gépigényre nem gondoltam, habár a telepítő ettől még nem kéne lefagyjon (amúgy más, új géppel is találkoztam már, amin nem indult).
    ...viszont most a Debian egész korrektül fut rajta, csak ezt a csomagkezelő + egyszerűbb wlan dolgot kellene megoldani... :)

A Flash progival azóta még nem prbálkoztam, de lehet az is gondja, hogy x64 platformon futtatom, és az a nyavalyás Macromedia, Adobe vagy akárki *** az emberek fejére és eszében sincs bármiféle 64-bites rendszerre megírni/lefordítani a programját, amit minden 3. web-oldal úgy egyébként használ és utálom már az egészet emiatt.
    (Egyébként a többi oldallal nincs gond, de valahogy a hozzáállás a gyártó részéről egy "kicsit" zavar...)

Amúgy köszönöm az ötletet, ha a gép elé kerülök és eszemben lesz, kipróbálom, hátha kiderül belőle valami érdemleges, ez eddig nem jutott eszembe.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés