Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• VaZso

senior tag

válasz rtom #5607 üzenetére

A feltett kérdésre próbáltam válaszolni (lehet, hogy félreértettem), de valóban igazad van, az Ubuntu valami nagyon érdekes megoldást használ... nekem valahogy ez a dolog nem tetszik. Lehet, hogy nincs igazam. :)

Mandrivával kapcsolatos segítséged köszönöm, még reménykedtem, hátha valaki belefutott már ugyanebbe. Fórumokon tényleg nagyon sokan írnak ezzel kapcsolatban, van akinek a sima bcm43xx egyáltalán nem megy. Ehhez képest szerencsém van, mert itthon minden tökéletes vele... egyszerűen a sulis AP-kat nem bírja (lehet, másnak otthon van olyan :) ).

Egyébként múltkor frissítettem egy kártyát win alatt, mert nem ment vele a wpa2, sima win XP eszközkezelőből (hotfixet feltettem). Utána muszály volt keresnem hozzá egy normálisat, mert ugyan a wpa2-es hálózaton ment, de a céges hálón lévő wlan-kapcsolattal a továbbiakban nem... (azzal viszont ment utána mindkettő)... szóval vannak érdekes dolgok...

Érdekesnek tartom azért, hogy a Mandriva egy olyan drivert erőltet, amit lassan kivonnak a forgalomból...

Ubuntura váltani valahogy nem szeretnék (bár úgy rémlik, az b43-at használt). Feltettem múltkor, de annyira nem tetszett... először ezen a root jelszón húztam fel magam. :)
    Pozitívum, hogy fglrx, NTFS írás rögtön ment (az új Mandriván is már megy az NTFS írás alapból).

Fel akartam tenni kicsit a Debian-t is, de a telepítés első fázisában (boot indulása után néhány másodperccel) kifagyott, valahogy nem ért a végére...

Szóval szeretnék kitartani Mandriva mellett, de ez a hálózat dolog elkeserítő lett számomra... főleg, hogy régebben azért néha ment, mostanság már hiába próbálnám.

• dr_strange

senior tag

válasz rtom #5607 üzenetére

"Fájlműveleteknél (pl. Gnome-Commander) bosszantó tud lenni, hogy nem tud sudo-zni, de sztem megszokható."

Viszont ha sudóval indítod magát a filekezelőt, a probléma máris megoldva, nem?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés