Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rickazoid

addikt

válasz Tuschke #5321 üzenetére

"Error opening/initializing the selected video_out (-vo) device."

5 lejátszóval próbáltam: GNOME Mplayer (nincs hibaüzenet, de csak hangot játszik), Médialejátszó (ok), VLC (ok), MPlayer Movie Player (a fenti hibaüzenet, utána csak hang) és SMPlayer (csak hang, hibaüzenet nincs).

Amiket találtam codec-eket azok fel voltak telepítve, és mivel a Synaptic nem jelzett ütközést, gondolom nem is lehetett. A gnome mplayert, az mplayert és a smplayert töröltem.

Igazából a vlc elég lenne, de sajnos a video... igazából ez a gond, kocskás az egész. Korábban Suse Linuxom volt, azon csak a színekkel volt gond, az a videokártya miatt volt, de itt az most rendesen telepítve van. Ha akarnám megszámolhatnám a pixeleket lejátszás közben. Egy DVD-t is megnéztem, azon is ez a gond, csak ugye kisebbek a pixelek, ott viszont még az is előjön, hogy gyakran alul elindul egy csík, ami végigfut a képen. Mintha túl lassú lenne a képfrissítés.
    Weboldalas videók lejátszásánál (pl.: youtube) is vannak ilyen problémák, néha meg se jelenik a video, csak hang van (pl.: videa).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés