Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

őstag

válasz Tim82 #42315 üzenetére

Köszönöm hogy kommentet írtál, és útba igazítást adtál, Amigások családja nevében köszönöm korrekt írásodat is.
    Mondod szerettem volna én is Amigát, de sajnos nem volt és nem, ismered szoftveresen, remélem nem haragszol hogy válaszolók erre. :R :)

Ha érdekel a disztrója mint a Linux-é és agyonszidott, AMIGA CSALÁDOT- szívesen beszélgetek is róla, sokat tudnék mondani órákat mesélni, beszélni róla szoftveresen és hardveresen is.
    A javításukkal már nem foglalkozom csakis saját örömömre teszem még??
    A karbantarthatóságára strapabíró alkatrészek miatti képessége, gyárilag fantasztikusan jó tervezéssel készült, csak agyonütni lehet vagy direkt összetörni, de remélem senki nem teszi meg. .
    Pc-s szemmel nézve is Xt; At-snek odatesz egy 386-os fullós gépnek simán, akkoriban útálták az AMIGÁSOKAT, alapból multimédiás sztereó hifi hangzás, futtatható rajta ms-dos is ha akarja, felhasználója és hajlandó tanulni egy kicsit gépétől
    Egy rövid szó vagy mondatba tömörítve, szöveges formában tud segíteni beszélni gazdájához.
    A hiba ha nem talál valami pogit, még a Linux is hasonló os hozzá.

Az Öreglányról tömören annyi egy életérzés egy kihaló generáció számára is.
    A lényeg nem akarok ömlengeni de belelehet szeretni, nem kell 10-perc hogy megszeresse a kezelését, az ember, egér, billencs, botkormány és lehetőségek tárháza.
    Igen nagy szavakat használók, mert minden szó igaz anyagi érdekeltség nélküli saját véleményemet mondom.
    A lényeg aktívan nyomom billentyűit, mint most is semmi varászlat?
    AMIGA kérdeznék mások is hogy öreg masina, válasz de még is sok mindent tud ha csak rajtam múlik.

A válaszom mit akarok, ez nem sértő van rá korrekt válasz is ha-kellene, de mondom, Amiga él és élni fog egy legenda, mindörökké fent marad hírneve.
    Pc..., nem kedvenc de nincs Jób árban elérhető.
    A boltokban hegyekben árulják dömpingbelik és nem ócsó.
    A háttér kapacitását csak HDD-t veszem figyelembe pont jó sebességet biztosít adat tárnak.
    Az Amiga is régen sem volt ócsó és most-sem az, de lezárom a témát, ha gondolod és kérdésed lenne segítőkészen válaszolók neked és mindenki másnak is ha komolyan kérdez.
    Üdv, István lászló :) :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés