- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
válasz
lev258 #28554 üzenetére
Sikerült!Megvan. Nyomtam egy nagy I betűt és pár másodperc, majd "Generation complete"(vagy valmi hasonló) De még a frissítési központban benne volt fájl/csomag. Majd megint kijelöltem és telepítés és nem jelzett hibát, telpített. És így elvileg minden jó.
Viszont akkor hadd jöjjenek az egyéb (de sokkal egyszerűbb problémáim)1) Flash ugye van feltelepített, ami nem jó a régi gép miatt. Régebbi Flash kéne a Firefox nak. Régebbi Flash letöröltem valami paranccsal, sikerült. majd letölttöttem a valamelyik régebbi flasht. Ezután pedig végig kéne csinálnom valami paranccsort [link]. ami nem fog menni. De ott is írják és itt is ajánlotta valaki, hogy elég, ha a firefox plugin mappájába bemásolok valamit. Mondom ez de jó, sokkal egyszerűbb, de méég ez se ment. Totál más a fájl rendszer. Itt nincs "Program Files" foglamam sincs, hogy hol lehet a megfelelő mappa.
2) Nem baj telepítsünk Goggle chrome t mert van beépített flash. Ja persze elsőre simán letöltöttem a netről szépen a megfelelő verziót, majd valami package installer, feltelepítette, de a legvégén valmi hibát észlelt és leállt. Nem baj jöjjön aterminál. Valamilyen parancssorrral sikerült feltelpeíteni. Fent van. Szoftverkezelő isúgy látja, de nem indul el az istenért se. Rákattintok éés semmi.
3) Chromium fennt van. Feltelepítettem hozzá még valami peapper mint flash playert. Az se indul el.
4) Vlc plugin fennt van Mozzillán. Flash nélkül lejátszotta ugye a youtub ot, de szaggat mint a disznó, erőforrás igényes
5) Sm player jó, gyors de valamiért. nem játszik le néha egy két videót. De probálnám VLCvel és azzal se. Mintha lenne néha egy két link amit nem kedvelne. JA megfeigyeltem, hogy nincs reklám Sm playerben. Nem lehet, hogy néha azon akad fenn.?Chromium nem kell, de Chrome nak örülnék ha elindulna. (és akkor ott van flash meg youtube.) Mozzilán meg akkor nem néznék youtube ot. Vagy Legyen Mozzila régebbi flashel és chrome törlés. Csak valhogy essek már túl ezen.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Linux kezdőknek
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged