Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• canniball

nagyúr

válasz CPT.Pirk #22638 üzenetére

"...gugli nélkül egyik rendszeren sem tudnám megoldani a magic packetes felébresztést..."
    Pedig tök egyszerű (és GUI-s): vezérlőpult - eszközkezelő- jobbklatty a hálókártyán - tulajdonságok - energiagazdálkodás ;)

"Egyébként azt azért hozzá kell tenni hogy amit szeretnél, az nem a kezdő Linuxos témaköre."
    Ugyan már, egy-két beállítástól eltekintve -ahogy te is írtad- szinte nincs is semmire használva a gép. :)

Szerintem maradok annál hogy majd nekifeszülök, kérdezgetek, jó esetben válaszoltok is aztán legfeljebb ha nem tetszik akkor beszüntetem a dolgot. Most már csak az a kérdés hogy melyikkel próbálkozzak, melyik az a GUI-s disztró amelyik kezdőként nem csak a kedvem vesz el könnyen kezelhető és megfelel a felsorolt igényeknek? Ja és ugyan nem írtam de tuti ami fix tudjon magyarul.

(#22639) Vladi!
    "Nade mire akarod használni?
    Itten írtam: egy-két extra beállítástól eltekintve tulajdonképpen a letöltésben és a lokális fájlmegosztásban kimerülnek a feladatai.

"...életedben nem láttál linuxot és gui nélküli szervert akarsz..."
    Akar a fene, csak mutass egy olyat amelyikhez fullos GUI van! :D

"Najó 1-2 hétre felteszed penre, azt ki fogja bírni."
    Erről van szó! :) Első körben csak próbálgatás, addig a jelenlegi rendszert nem zúznám le. :N

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés