Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz Syl #22221 üzenetére

Tulajdonképpen ajánlhatnám mert se össze nem omlik, se kétes stabilitású frissítések meg verziók nem érkeznek rá.

Amiért nem teszem, az az, hogy akinek bejön az a minimalista, semmit nem tudó / engedő felület az E.OS-ben, annak nem a KDE és a szabadság az, amit keres, hanem pl. valami Gnome3-as korlátolt disztró.

sh4d0w: igen, csak annyira mégsem a kezdő topicba való. Mármint kis google-el meg lehet oldani a dolgokat benne, de az én véleményem szerint ott kezdődik egy kezdőknek való disztró, mikor nem kell a googleben keresni az auto login terminálos megoldását, ami disztró és környezet függő is.

PeachMan: nem úgy van, hogy flashplayert pl. már csak Windowsra fejlesztenek, mert elismerték a HTML5 terjedését? A Linuxos flasht meg megállították 11.2-es verziónál.

Hogy mit ajánlanék? Nem tudom, a géped és az igényeid nem ismerem. Az én gépeimen Chakra fut (64 bit only, blogomban megtalálod), nagyszülők P4 celeronos gépén meg Debian(korábbi stabilról szintén van a blogomban két cikk). Egy ideig használtam nálam még Manjaro-t is, az sem volt rossz.

Új hozzászólás Aktív témák