- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
válasz
Shatterstar #14829 üzenetére
Szia!
"hogyha átváltok win7-ről linuxra (legyen szó akármelyik disztróról) akkor mennyiben kell alkalmazkodnom az új rendszerhez?"
Teljes mértékben!
El kell felejteni a Windows-os beidegződéseket. Ha kitartó vagy és nem adj uram de azonnal típus, akkior egy nagyon jó oprációs rendszert kaphatsz cserébe."google chrome,nero,skype,de fogalmam sincs hogy ezek a közkedvelt programok meg vannak-e írva erre a rendszerre."
Chrome, Skype van, Nero alapból nincs, viszont feltehető a Linuxos verzió, de van más, véleményem szerint jó alternatíva, ráadásul alapból. K3B vagy Brasero.
"Mi a helyzet az online játékokkal?"
Flash alapúakra gondolsz szerintem... Ha fel teszed a Flash Playert ( elvileg frissítéskor települ de distro függő ) akkor ugyanúgy lehet játszani mint Windows alól.
Itt is segítőkészek az emberek, csak tudni kell jól kérdezni, de a distród hivatalos fórumán is segítenek.
Ha elakadnál, gyere bátran.
Üdv a csapatbanCPT.Pirk gyorsabb volt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Shatterstar #14829 üzenetére
T60 és T400 thinkpeden eddig minden disztróval úgy volt, hogy felraktam, és tökéletesen ment minden, semmit nem kellett hozzá buzerálni. Felrakod, működik.
Chrome és Skype van minden disztróra, de nero nincs, viszont jobbnál jobb cd író progik vannak alapból a disztrókban. KDE-n pl. K3B, Gnome alatt Brassero, csak hogy kiemeljek kettőt.
A böngészés, Yt, zenehallgatás pont ugyanúgy megy, mint máshol. Esetleg a flash playert kell külön telepíteni a csomagkezelőben, de van olyan disztró, ahol a böngészővel együtt az is felkerül.
Azt tudom mondani, hogy fogj egy neked tetsző disztrót, indítsd el "live" módban, ott ki tudod próbálni a gépeden annak buzerálása nélkül. Ha tetszik, telepítheted.
szerk: T61 azt hiszem Core2Duo alapú, arra már mehet egy Charka Linux. Én ezt szoktam javasolni a felhasználóbarátsága és az Arch Wiki miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest