Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz Vasti74 #105286 üzenetére

Most melósWinen vagyok de a Videodownloader ablakába a legelső fülön, asszem ez az 1 darabos sima letöltés, a paramétereket vagy mi fene neve, azt válaszd indulási ablaknak és akkor kiirkálja mi a baja.
    Jellemzően a yt-dlp hiánya vagy nem megfelelő verziója vagy az ffmpeg hiánya, bár ettől még nyögvenyelve elmegyeget néha.

Ha minden jó akkor miután beillesztetted a linket, kis mazsolázás után látnod kell a szoftver ablakában a letöltendő videó fedő -bélyegképét.
    Ami lehet még, olyan letöltési paramétereket állítottál be ami nincs meg a Yutubon, felbontás, hangsáv, hangkódolás.
    Sajnos ebben buta. Hogyha beállítok neki 1080/AV-t de a video csak 480/mp3-ba van meg a Yutubon akkor meghal szegényke. Ahelyett hogy leszedné a sorban lefelé következő legelső elérhető felbontásba és audiokódolásba.
    Ha a legjobbat választod mindenből akkor mennie kéne, bestvideo és bestaudio.

4KVideodownloader forever... :K :K :K Itt van az eltérés az ingyenes programocskák és a bár fizetős de "azt csinálja gond nélkül amit én akarok, out-the-box" tipusú profi szoftverek között, pláne hülyéknek mint pl. én.

Új hozzászólás Aktív témák