- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZEN1TH
őstag
Üdv. Felraktam 14.04LTS Ubuntut, ám sajnos lüke voltam így megette a Winsowsos D partícióm. Szerencsére van backupom, ám az jelenleg több mint kétszáz kilóméterre található tőlem egy külső vinyón. Ha jól kutakodtam a testdisk-kel lenne érdemes probálkoznom a visszaállításra. A művelettel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
- Futtassam a telepített rendszerről vagy LiveCD-ről? (ha jól sejtem az utóbbiról kellene, hogy ne épp használatban lévő systemről történjen a dolog)
- Szükségem van e egy másik adattároló eszközre a visszaállításhoz vagy megy a dolog a notebookban lévő vinyóra is?
- LiveCD-ről hogy megy a testdisk futtatása? sudo apt-get install testdisk-et követően sudo testdisk?Feltételezem ott is telepítenem kell, mert a feltelepítettre is így mászattam fel. Közben már elkezdtem futtatni, mert nem gondoltam hogy lehet hogy LiveCD alól kellene. Le is állítom most, mert ha arról kell feleslegesen várok rá.
Eddig futtattam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Óra topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest