Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silimon

csendes tag

Sziasztok, a következő problémám van (még mindig). Csak felhasználó vagyok, a vágyam egy egyszerű, gyors program amin csak filmet nézünk, internetezünk, stb. A gép HP NX9105, AMD64 Athlon, 1 GB RAM, 64 MB NVIDIA video kártya. XP volt rajta, jelenleg semmi mert: először Ubuntut telepítettem, működött, de borzalmas lassan, ráadásul csak 6-8-ra indult el, sűrűn lefagyott. Aztán Lubuntut telepítettem (12.04 LTS, 14.04 LTS), egy picit gyorsabb lett, de sokadszorra indult, sűrűn lefagyott. Aztán Xubuntut telepítettem, a probléma ugyanaz maradt. Legutóbb Ziron-t telepítettem, harmadszorra telepítette, telepítés közben többször lefagyott, nem indult újra, most már el sem indul (ez mondjuk a többinél is ugyanígy volt). Hát ennyi. Ez a gép vásárlásakor az akkori lehető legjobb paraméterekkel rendelkezett, amíg XP volt rajta semmi gondja nem volt. Van valakinek ötlete? Én már elfáradtam a telepítésekben meg, hogy minden nap más programot rakjak fel. Előre is köszi ha valakinek van használható tanácsa.

Új hozzászólás Aktív témák