- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
Aktív témák
-
agentkgb
csendes tag
Udv! Én is Debiant használok, és úgy gondolom, hogy valóban mindennel megszenved az ember amit linux alatt újat csinál. De szerintem ez abszolút nem negativ. Egy emberke, aki segített nekem a linux megismerésében azt mondta: Ha a win-t sokat használod tapasztalt leszel, ha a linux-ot akkor okos. Persze ezen ne sértődjön meg senki, érts jól kategória... Red Hat-tel kezdtem de egy idő meg tapasztalat után vált az ember a kényelmesebb disztribről a megbízhatóbbra. Ilyenkor akármilyen tapasztalt vagy megint szívsz!!! Nekem bejön mind a kettő /win-linux/és baromság a kettőt egymáshoz hasonlítani. Nem egy kategóriában vannak. Egyébként a linux GUI-ját is meg lehet szokni, de valóban akkor érzed magadénak, ha konzolon már büfé vagy. Szerintem nem érdemes itt advanced tanácsokat adni lásd előbbi nettables/masq opciók és egyebek, mert ha teljesen kezdő akkor úgyse ért semmit az egészből (inkább a manok meg a levlisták), az adsl-ről meg annyit, hogy linux alatt is csak egy kattintás, ugyanis a dsl technológiának is a unix volt a bázisa /ppp over ethernet kernel-level-driver/... a legjobb ha van otthon két gép: win->game+egyéb mult.med. linux-> server funkciók, net elérés, megosztás, tanulás, persze akit érdekel... Persze linuxnak elég a gyengébb vas.
Üdv - Agent /középhaladó/:-)
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest