- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
agentkgb
csendes tag
Udv! Én is Debiant használok, és úgy gondolom, hogy valóban mindennel megszenved az ember amit linux alatt újat csinál. De szerintem ez abszolút nem negativ. Egy emberke, aki segített nekem a linux megismerésében azt mondta: Ha a win-t sokat használod tapasztalt leszel, ha a linux-ot akkor okos. Persze ezen ne sértődjön meg senki, érts jól kategória... Red Hat-tel kezdtem de egy idő meg tapasztalat után vált az ember a kényelmesebb disztribről a megbízhatóbbra. Ilyenkor akármilyen tapasztalt vagy megint szívsz!!! Nekem bejön mind a kettő /win-linux/és baromság a kettőt egymáshoz hasonlítani. Nem egy kategóriában vannak. Egyébként a linux GUI-ját is meg lehet szokni, de valóban akkor érzed magadénak, ha konzolon már büfé vagy. Szerintem nem érdemes itt advanced tanácsokat adni lásd előbbi nettables/masq opciók és egyebek, mert ha teljesen kezdő akkor úgyse ért semmit az egészből (inkább a manok meg a levlisták), az adsl-ről meg annyit, hogy linux alatt is csak egy kattintás, ugyanis a dsl technológiának is a unix volt a bázisa /ppp over ethernet kernel-level-driver/... a legjobb ha van otthon két gép: win->game+egyéb mult.med. linux-> server funkciók, net elérés, megosztás, tanulás, persze akit érdekel... Persze linuxnak elég a gyengébb vas.
Üdv - Agent /középhaladó/:-)
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest