Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
kymco
veterán
Nem haragszom senkire (erre még csak nem is céloztam), ezért egy kissé célt téveszt az iróniád, de sebaj.....
Azt hogy hit nélkül valaki nem zárja ki magát, az üdvösségből, nehezen értem. Ha egy fuldoklónak bedobnak egy mentőövet, de nem hiszi azt, hogy ez segít neki, nem fogja megragadni, és bármennyire is bizonságos a mentőöv, a fuldokló megfullad....
Én pedig nagyon örültem, hogy a bűneimet adhatom :) Számomra a bűn olyan, mint az AIDS vírus.... Emészti az életem. Nem ragaszkodom hozzá, de sajnos a bűneim ragaszkodnak hozzám..... Jó, hogy VALAKI elvette.....
De ezt a topicot ezzel nem akarom tovább offolni.... -
Szekeres
csendes tag
Azt hiszem titeket is érdekel valamennyire mert akkor nem kapcsolódtatok volna be. Ha meg csak azért tetted hogy segíts az azt jelenti hogy ''szívesen kapargatod a gesztenyét másnak''. Igaz, valószínűleg engem érdekel legjobban a téma mivel én tettem föl a kérdést. Nem azért nem használom a Google-t mert annyira nem érdekel, hanem azért mert nem tudom. Tényleg. Akárhányszor kerestem valamit, sosem találtam.
Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Xbox One / Xbox Series játékok
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest