Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
A #61-re is írták, hogy revolutra csak swift-en lehet. Kézzel adják hozzá ilyenkor. Kétlem, hogy ne működne, hiába ragaszkodsz hozzá. Csak a díját nem tudom.
Szerintem én hagyom itt a dollárt. Még lehet olyan árfolyama később, hogy megérje másba váltani és úgy kiutalni. Addig elvan itt.
Szóval csak érdklődésképpen: Mennyit kóstál egy LY - Wise - Revolut útvonal USD-ben összesen vajon? Csak mert a LY-n váltás pl. euróra, úgy revolutra, majd ott vissza dollárra összesen 0,85% lenne (ingyenes revolut limit felett).
-
vnorbi
aktív tag
Köszi a tapasztalatok megosztását!
Ezzel azért óvatosan, mert a feltételek szerint az olyan meghívásokat, amelyekben egyértelműen látszik, hogy a jutalomra mennek (pénz kivesz, jön a következő meghívott, aki szintén csak a minimumot fizeti be a jutalomért, amit aztán kivesz...), azonosíthatják, mint "abusive behaviour", ami a jutalom utólagos visszavonásához is vezethet a meghívottól és a meghívótól is.
-
vnorbi
aktív tag
Én forintot és eurót utaltam be hazai saját névre szóló forint és devizaszámláról. Mindkettő automatikusan rögzítésre került az utalás fogadásakor, mint saját bankszámla azzal a pénznemmel, amiben a beutalás érkezett, és működött a kiutalás, forintra a forint számla választható ki, euróra a devizaszámla. Olyan lehetőséget nem ajánl fel az app, hogy én adjak meg számlaadatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest