Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
A #61-re is írták, hogy revolutra csak swift-en lehet. Kézzel adják hozzá ilyenkor. Kétlem, hogy ne működne, hiába ragaszkodsz hozzá. Csak a díját nem tudom.
Szerintem én hagyom itt a dollárt. Még lehet olyan árfolyama később, hogy megérje másba váltani és úgy kiutalni. Addig elvan itt.
Szóval csak érdklődésképpen: Mennyit kóstál egy LY - Wise - Revolut útvonal USD-ben összesen vajon? Csak mert a LY-n váltás pl. euróra, úgy revolutra, majd ott vissza dollárra összesen 0,85% lenne (ingyenes revolut limit felett).
-
vnorbi
aktív tag
Köszi a tapasztalatok megosztását!
Ezzel azért óvatosan, mert a feltételek szerint az olyan meghívásokat, amelyekben egyértelműen látszik, hogy a jutalomra mennek (pénz kivesz, jön a következő meghívott, aki szintén csak a minimumot fizeti be a jutalomért, amit aztán kivesz...), azonosíthatják, mint "abusive behaviour", ami a jutalom utólagos visszavonásához is vezethet a meghívottól és a meghívótól is.
-
vnorbi
aktív tag
Én forintot és eurót utaltam be hazai saját névre szóló forint és devizaszámláról. Mindkettő automatikusan rögzítésre került az utalás fogadásakor, mint saját bankszámla azzal a pénznemmel, amiben a beutalás érkezett, és működött a kiutalás, forintra a forint számla választható ki, euróra a devizaszámla. Olyan lehetőséget nem ajánl fel az app, hogy én adjak meg számlaadatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vallás
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fotók, videók mobillal
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest