Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Az eurós számládra utalod...
-
ACE-
addikt
válasz
emcee825
üzenetére
Hát én most 480K-t utaltam volna, és megfogta... Azt írja 17-én (!) érkezik meg... de előtte volt több utalásom is, 260K is, és mindig azonnal megjött, legutóbb augusztus 27-én. Pedig én eddig azt gondoltam a Wise rendszerét használja, a beutalással pl. sosem volt gond...
-
ACE-
addikt
Kicsit csalódtam most, kellett volna pénz, tegnap át akartam utalni a fő számlámra hogy onnan kártyával fizessek vele, zárolta, és most azt írja ki hogy várható érkezés kedd... Eddig AFR-ben érkezett, még hétvégén is, de így akkor nem fogom ott tárolni a pénzem mert mint látható ha hirtelen kell nincs rá biztosíték hogy meg is érkezik... Meg ez a hülyeség hogy utalásnál jelszót kér...
-
ACE-
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Óva intek mindenkit attól, hogy egy linkről lépjen be pénzügyi app-ba, mindig az adott szervezet főoldaláról kell belépni!!!
-
ACE-
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
"hogy a Revoluton kívül már sehol nem lehet korlátlanul bankkártyáról pénzt feltölteni az ingyenes csomagokban, és szerintem már az sincs túl messze, hogy ott is bevezessenek erre valamilyen limitet."
Szerintem ilyesmit ne terjessz... ha ezt bevezetnék, akkor elérnék, hogy kb. az összes magyar ügyfelüket elvesztenék... hiszen még magyar gyűjtőszámlájuk sincs, így az ingyenes beutalás magyarországról kizárt lenne, és így pedig a használhatósága a nullára redukálódna.
-
ACE-
addikt
Milyen 20 eurós promóciós kódról beszéltek? Az ami már nem él? Vagy van valami másik is ami még aktuális?
-
ACE-
addikt
Furi én simán vissza tudtam váltani a reward-ot (0-ra csupaszítva a számlámat), és visszutalni a számlámra... biztosan azért mert én utólag kértem a reward jóváírását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Építő/felújító topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Apple iPad Pro 4th 12.9 2020 - Wi-Fi - Space Gray - 128GB - Akku: 86% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi