Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Viszonylag egyszerű a válaszom, mind a két helyen van MÁK és LY-nél is. A LY-nél tényleg csak annyit tartok, amit befektetni akarok majd vagy visszautalni, mivel mostanában többször is elszámoltam magam a hónap vége felé. Így, ha a hónap végéig ketyeg látraszólón, akkor igazából jobb mintha a bankszámlán állna, ha meg még sincs rá szükségem, akkor megy ETF-be TBSZ-en.
Ezt az 1-2-3 százezret bevallom feleslegesnek érzem DKJ-be rakni, mert lehet 2-3 hét múlva valamennyire szükségem lesz, a korábbi számításaim szerint, ha DKJ-ben lenne, akkor nem járnék jobban.Viszont érdekel, ha van jobb alternatíva

-
pictigjis
őstag
szerintem nincs semmi előnye
idén már egyáltalán nem is használtam, épp elég volt 2023-ra kiszámolgatnom az adót és a szochót a kamatokra... ha legalább a kiutalás kiszámítható lenne - de még az se az, egyszer 20 másodperc, a következő meg beragad napokra. ez így tényleg sehogy se éri meg nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest