Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
válasz
zsola400
üzenetére
Én is megkaptam a 28,51 forintomat (csak a webes felületen látszik a pontos összeg, az app számlatörténetében 29 forint van, az értesítő e-mailben meg 28. Sőt, meghívott ismerős tegnap este regisztrált, Apple Pay-jel töltött fel pénzt, és neki is jóváírták az egy napnyi kamatot.
Részemről nem fogok itt sok pénzt tartani, mert az állampapírok kamatával ez nem annyira versenyképes, de pár ezer forint folyamatos készenlétben tartására, meg nagyobb (százezres) kiadás előtti 1-2 napban itt jobb helye lesz a pénznek, mint a bankom takarékszámláján (0,1%), vagy folyószámlán (0,01%). Amúgy is gondolkodtam Cetelem számlán ilyen célra, de ezt egyszerűbb volt megnyitni, jobb a kamat, és szerintem könnyebb kezelni is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest