- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
Elvileg ennyi. Én figyelem azt a kis aprót, amit tartok benn, és az első naptól kezdve kamatozik minden, amit beutaltam (még az is, amit zároltak 30 napra a kapott jutalmak miatt).
Holnap pedig kamatjóváírás (28 forintra számítok), onnantól pedig már kamatos kamat.
Csak utalással töltöttem, kártyával nem. A kártyás feltöltésnek lehet olyan hátránya, hogy díja van az ingyenes limit elérése után, valamint azt írják a Terms of Service-ben, hogy ilyenkor később kezdődhet a kamatozás ("Depending on how we have received payment from you (e.g. bank transfer, debit card) interest may start to accrue within three working days of receipt"). Ahogy írtam, kártyával nem próbáltam tölteni, de pénteken este 10-kor beutalt, és azonnal jóváírt forintra már péntekre is számolt kamatot.
Szerk:
Arra lehet számítani, hogy ha megütsz egy nem publikus küszöbszintet a betéttel, akkor kérnek majd igazolást, hogy honnan van (szokásos átvilágítás bérpapírral, adóbevallással...). Bővebben:
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest