- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
Nem. Excel-ben szerkesztettem meg, mert én azt használok (különben most nézem, hogy hülyeséget írtam; .xls kiterjesztése volt eredetileg a fájlnak), de egy barátom Libre Office-t használ és mivel neki is kellene ezért Libre Office-al megnyitottam és "Másként ment"-el elmentettem .ods kiterjesztéssel.
A számítási műveletek működnek is szépen, csak a makró nem, ill. a függvények.
Van egy makró a hónap nevű munkalapokon, ami a "D" ill. a "K" oszlopokban átalakítja a legördülő listában listázott neveket, úgy, hogy csak a kódok látsszanak, a nevek ne (ha jól emlékszem kiválasztás után balról az első négy karaktert tartja meg, a többit törli). Ez a makró nem működik egyik hónapnál sem.
A makrók engedélyezve vannak. Minden indításnál kérdezi, hogy engedélyezze-e vagy sem.
Ha jól emlékszem ez a makró az:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Target.Column = 4 Then
Application.EnableEvents = False
Range(Target.Address) = Left(Target, 4)
Application.EnableEvents = True
End If
End Sub
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hővezető paszták
- Linux Mint
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Assetto Corsa EVO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest