Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• d_joco

csendes tag

Hali! Van egy kétéves LG notim és az akksija sajnos tönkre van menve, márcsak kb 5-7 percet bír ki. Azt szeretném kérdezni, hogy nem-e okozhatta ezt a töltő? Mert nemrég vettem csak észre, hogy a töltő adapterjénél a vezeték meg van szakadva és kilátszik a drót. Nem lehet, hogy összeértek a szálak és zárlatos lett, aztán tönkre tette az akksit?
    Szóval nekem egy LG akksi kéne a gépbe, meg egy szintén gyári töltő. Csak azért írok ide, mert sajna nem találok még a neten sem hozzá tartozékot. (gyárit) akksit meg pláne nem.
    Ha tudjátok, hol lehet venni hozzá cuccokat, leírhatnátok. Egyébként LG GE50-222H
    De sajnos még a gyártó honlapján sincs fenn a gép!!! Pedig egy igen megbízható cucc, mert nekem szinte folyamatosan üzemel, amióta megvettem, mivel ez egyben a személyi és munkahelyi gépem is és eddig csak az akksi és a töltő szarakodott, csak mivel leginkább hálózatról használom, nem nagyon foglalkoztatott. És már "félek" útnak indulni vele, mert 5 perc és lemerül. :(
    Mit gondoltok, jó bele utángyártott akksi? Nem teszi tönkre a gépet? És akksi nélkül megy töltővel? Mert még azt nem próbáltam.
    Valaki légyszi segítsen. Előre is köszi!

Üdv

• d_joco

csendes tag

Sziasztok! Nekem kb. egy éve van meg egy LG GE50-222H és még nem ''nyúltam'' hozzá olyan értelemben, hogy minden a gyári rajta, mindössze egy wifi pcmcia kártyát tettem bele hogy kicsit mobilabb legyen internet szempontjából...
    Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mivel és hogyan érdemes bővíteni /tuningolni??
    Mert szörnyen lassú. Egy örökkévalóság míg rendesen betölti a windowst. A cset nagyon gyakran lefagy. Sokszor kiír olyant, hogy kevés a virtuális memória. Az msnmsg.exe szintén gyakran hibát észlel. Meg minden programot iszonyat lassan tölt be. A windows leállását is alig lehet kivárni. Amúgy magával a géppel semmi gond. Akksi, burkolat, képernyő meg minden hardver rendben, ezek tökéletesek. Csak ahhoz kéne kis tanács, hogy mit vegyek bele. Talán egy gigás ramot?? Ha valaki tudna segíteni, hogy hogy tudnám gyorssá tenni ezt a lusta gépet légyszi segítsen. Jah... és lehetőleg valami barátságos áron kéne. :U
    előre is kösz.

• d_joco

csendes tag

Sziasztok!

Nekem egy LG GE50-222 H notim van és a billentyűzetébe beleesett pár karácsonyfatüske. Hogy lehetne lekapni a billzetet vagy kiszedni belőle?? Mert néha alácsúszik egy-egy gomb alá és nehezen lehet lenyomni de még nem mertem felfeszegetni...
    Légyszi aki már csinált hasonlót segítsen.

Köszi. :)

Új hozzászólás Aktív témák