Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
d_joco
csendes tag
Sziasztok! Nekem kb. egy éve van meg egy LG GE50-222H és még nem ''nyúltam'' hozzá olyan értelemben, hogy minden a gyári rajta, mindössze egy wifi pcmcia kártyát tettem bele hogy kicsit mobilabb legyen internet szempontjából...
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mivel és hogyan érdemes bővíteni /tuningolni??
Mert szörnyen lassú. Egy örökkévalóság míg rendesen betölti a windowst. A cset nagyon gyakran lefagy. Sokszor kiír olyant, hogy kevés a virtuális memória. Az msnmsg.exe szintén gyakran hibát észlel. Meg minden programot iszonyat lassan tölt be. A windows leállását is alig lehet kivárni. Amúgy magával a géppel semmi gond. Akksi, burkolat, képernyő meg minden hardver rendben, ezek tökéletesek. Csak ahhoz kéne kis tanács, hogy mit vegyek bele. Talán egy gigás ramot?? Ha valaki tudna segíteni, hogy hogy tudnám gyorssá tenni ezt a lusta gépet légyszi segítsen. Jah... és lehetőleg valami barátságos áron kéne.
előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- MAGYAR Lenovo T14 gen2 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb 98% Akku) laptopom eladó!
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- HP Elitebook FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X3,9Ghz)12-32GB RAM,SSD,Magyar világító.billentyűzet
- LENOVO LOQ 15AHP10 - RYZEN 220 - 16GB DDR5 - RTX 5050 - 1TB SSD - 3ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest