Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Dave567 #71166 üzenetére
Egyértelmű, hogy nem fog odaírni ilyeneket.
(#71175) LionX
A JS8000-errel nem volt dolgom, sajnos elképzelhető, főleg a Samsungnál, hogy nem saját panelt használ, vagy nem megfelelőt.(#71176) direwolf
1. A 4X érték sokkal jobb és mély fekete (és itt LVD viszonylatban mély fekete ami egy ST60-as plazmától szintén 4X gyengébb) esetén sincs árnyalatvesztés, tehát nem igaz amit írsz Olyat nem iállítottam, hogy a VA nem lenne gyengébb a plazma vagy az OLED paneleknél.
2. Nem a plazma feketéjét közelíti meg, általánosságban, hanem egy adott modellre írtam, UT30, arról nem beszélve, hogy az LG plazmáknál sokkal jobb feketét produkál.Nem állok meg, mert nem valótlant állítok, tehát akinek el kéne gondolkodnia az nem én vagyok és ahogy írtam, ne itt folytassuk, van erre általános topik ahol valós, reális képet kaphat mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Razer Kaira X Kék/Fehér Fejhallgató (Vezetékes) INGYEN FOXPOST
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- Razer Kraken X - Multi Platform Fejhallgató (Vezetékes) INGYEN FOXPOST
- Trust GXT Forta Fejhallgató (Vezetékes) INGYEN FOXPOST
- LG OLED65C3 EVO Smart OLED Tv! 48"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/
- Xiaomi Redmi 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest