- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corgan82
aktív tag
-
válasz
Bubukain
üzenetére
Nem a sima Knock On-ra gondolok, amit te írsz. A Knock Code-ra, amivel lezárt képernyőt kopogás sorozat mintával lehet feloldani, nem sima dupla koppintással.
Távirányítót meg úgy értem, hogy a teló tetején lévő infra egységet használva.
Léteznek működő QRemote port-ok CM/AOSP-ra? -
Sziasztok!
CloudyG3 1.1-en vagyok, alap kernel-lel.
Olyan gondom van, hogy zabálja az akksimat a Google Play Szolgáltatások, amin természetesen teló újraindítások sem segítenek.
Azóta van kb, mióta telepítettem apk-ból a legújabb Play Áruházat megbízható helyről. De amúgy mintha úgy rémlene korábban is elkezdte volna.
Ha van valakinek ötlete erre, szívesen meghallgatom.Egyébként ROM váltáson is gondolkodnék, csak egyszerűen nincs olyan ROM, amire cserélném a jelenlegit.
Leginkább G3 alapúak tetszenének, de az aktuális Cloudy és Optimus féléket már nem szeretném telepíteni, mert már jó ideje nem jött ki belőlük újabb verzió.
Lehet telepíteném valamelyiket, belaknám és holnap jönne is ki valamelyikőjüktől frissített anyag.
LamHoang és Seven G3-as Rom-ok meg olyan idegenek nekem, nem olyan nagy nevek, mint Cloudy vagy Optimus.CM, AOSP alapúak is jöhetnének, de azokból úgy tudom nincs olyan, amiben lenne működő távirányító és Knock Code.
-
-
-
Gaberking
senior tag
Használat után, "melegen"

-
Harcsai
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Leszedtem, bitre megegyeznek, fájlkezelővel mindegyik nyitható.
Recowery, wipe minden, kivéve internal, zip felflash, restart.
Ennyi. Nem? -
Corgan82
aktív tag
A képedből ítélve olyan mintha csak az stweaks lenne fent és a dorimanx kernel pedig nem. Ez a szöveg akkor jelenik meg ha az stweaks-t olyan ROM-ra telepíted fel amelyben lévő kernelt nem támogatja, a dorimanxot értelemszerűen meg támogatja, tehát nem lehetne ez a probléma.
A másik probléma meg az, hogy a SOKP ROM az CM alapú. CM alapúra is fel lehet tenni, nekem is felment már, próbáltam, csak nem fog normálisan működni tőle a telefon, nekem elég "súlyos" hibákat okozott, úgyhogy nem ajánlatos. -
Harcsai
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Recoverys mentést állítom épp vissza. Kíváncsi vagyok...
Úgy néz ki, az optimus helyreállt, és megy hiba nélkül...
De azért feltenném a dm-et, ha van valakinek ötlete.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
no most tudtam feltenni.
nagyon jónak ígérkezik, még yoda kernellel is nagyon szépen muzsikál.
most jön a kernel csere és a tweak... -
Harcsai
senior tag
Belső tárolón kívül mindent töröltem(wipe). Feltettem a dm 4.2-t, és bootloop... De miért?

Többször próbáltam újrarakni. Lehet hogy sérült a zip?Az okozhat gondot, hogy optimus g3 után tenném fel?
-
Tonimcfish
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
hy.
fel is tettem dorin 6.8 al, be is laktam 2 óra alatt, de még megakadni nem akadt meg, és mintha az eddigi romjaidnál is simábban menne, nagyon komoly munka, ha most hozza a 4.0ás 3 napos üzemidőt, akkor aztán csúcs lenne
asszem mentem is örökre ezt a verziot
)

-
bardo
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
köszi. kipróbálom
-
pusihusi
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Köszi kivettem, de a téma váltásnál újra kell indítani mert lefagy. De nem gond. DM. Köszönjük a romot!

-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Enis a dorimanx kernelre gondoltam...
A yoda stabil, de nalam rocogosebb, mint az elobb emlitett kernel. -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Koszonjuk!
Az uj dori kernelt kell/erdemes beallitani az stweek-ben, mint korabban? -
-
djoei
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére

-
Mankó
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Egy fontos kérdés jutott eszembe: az ART működik már a 4.2-es romodban?
-
Igazad van ezt elfelejtettem írni

Természetesen a telepítés menete változatlan 1.FONTOS dolgot leszámítva!
Ha feltelepült a zip és nincs hiba, akkor AUTOMATIKUSAN újraindul a telefon, nem kell megijedni! Természetesen a WIPE -okat magától megcsinálja még mielőtt újraindul!

-
Gaberking
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi szépen!

-
djoei
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
szia
Telepítés menete a szokásos? -
djoei
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
köszi

-
Elkészült a v4.2 Final ROM -om!

Letöltés menete változott! aki igényt tart rá => Privát Üzenetben lehet kérni! az üzenetbe írjátok bele a gmail -os ímél címeteket, oda fog menni a letöltési link + engedély a letöltéshez!

A képen Dorimanx 6.8 Kernel van(mert én ezzel használom)
de a ROM -ban Yoda v3.5 kernel van! -
pusihusi
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Szia csak azokat vetted ki amiket fent leírtál?
-
Corgan82
aktív tag
A Dorimanx AOSP kernelt Bart452 fejleszti mint ahogy a Vanir ROM-ot is. Mindig a Vanir fórumon találod meg a Dorimanx új verzióját.
-
hard74
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Mi változott az 1.8-hoz képest?
-
Corgan82
aktív tag
Eddig csak 1 verzió jött ki AOSP-ra, az a 6.0. Azt feltettem és jól működött, valamint nagyon sokan dicsérik.
Most kijött ez a 6.8, és fel is fogom tenni, kipróbálom milyen.A Dorimanx-on kívül ami még jó AOSP-ra az a Render Kernel, abból most jelenleg az R3 verzió van, de napokon belül ki fog jönni az R4, állítólag vasárnap már meg is jelenhet.
-
Corgan82
aktív tag
!JÓ! Dorimanx 6.8 AOSP
A fájl neve továbbra is maradt a régi, mármint, hogy v5.x. -
Corgan82
aktív tag
Ezt az ikon csomagot használom kb. 3 hete és nekem ez tetszik a legjobban, a legjobb amit valaha is használtam.
Mindenkinek:
Amit belinkeltem Dorimanx 6.8 AOSP kernelt, ne töltsétek még, mert a szórakozott fejlesztő rossz mappát adott meg, ami be van linkelve az még a régi kernel.... hihetetlen... -
Corgan82
aktív tag
A fájl nevétől ne ijedjetek meg mert már megint elfelejtette azt átírni a fejlesztő !
Meg a mappa (15-07-2014) dátumozásától se ! -
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
A Tahiti Pink témát kell a ROM zipből törölni, az okozza a hibát, ezután feltelepül rendesen.
-
Bubukain
senior tag
-
jilian
addikt
Mivel DM 4.0 ROM-ját az xposed <---> ios mod kombó teljesen hazavágta (amíg nem lesz kint a következő DM) bevállaltam az SOKP-t.
Eddig nem bántam meg, minden beállítás / modd amit én szeretek használni alapból benne van.
Ezek a CM11-es témák meg kurv@ jók, még nem mentem bele mélyebben de szerintem ugyan úgy lehet összerakni egy kinézetet mint a MIUI-ban...Az aksi szerintem simán vinni fogja nálam az 5 órát.
A camera modd-ok mind felmentek tesztelés alatt vannak.Ami 'bug-ot' eddig észrevettem: a tárcsázó nem akar néha előjönni, deep sleep-ből elsőre nehézkesen ébred (3 koppintás kell)
-
Corgan82
aktív tag
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
Ezzel senki ne próbálkozzon, valami gáz van a ROM-mal. TWRP alaól sem tudtam feltenni és Philz alól sem. Installálás pár másodperc, valami nincs rendben vele. Utána LG logónál áll fél órát is akár.
-
Bubukain
senior tag
válasz
pusihusi
üzenetére
Felraktam megára a mahdi smooth file-t.
smooth Mahdi -
-
laca.1
aktív tag
Hali.
Csak egy kis infót írnék a Dirty-romról.
Nekem be vált gyors, stabil, 1,1-1,2-gb a szabad ram, brutális sok beállítás, antutu 30000pont de csont hideg végig a teló.
A távirányító funkció hiányzik, meg valami jobb kamera mód. De biztos nem cserélek romot egy darabig mert ezzel a rammal nincs lagg, melegedés megy szépen. -
pusihusi
addikt
Jó reggelt, most felraktam OptimusPro V4.5.zip - ZIP archive, unpacked size 2 266 087 989 bytes romot, nagyom gyors.Nem laggol,nincs mikró lagg sem. Egy próbát megér. Elnézést a fogalmazási és helyesírási hibákért, egy részét a Google csinálja

-
Corgan82
aktív tag
Smooth Scroll Mod a Mahdi-ROM 7/29 verzióhoz.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Corgan82
üzenetére

Sajnos ott is voltak roccenesek, viszont mintha korabban linkeltel volna valami simasag javitot hozza, de lehet keverem a mahdi rommal.
Ezek szerint megis csak kell a cm, aosp romokhoz is valami... mert masok szerint is van ott is pici akadas.Mi is volt ez pontosan, esetleg linkelned? Lehet gyorsan kiprobalom.
-
Corgan82
aktív tag
-
szabyka95
őstag
cloudy g3 vagy optimus valt be nalatok jobban ?
esetleg mi a velemenyetek a 1+1 rol ? -
Harcsai
senior tag
Ilyesmi kellene, csak nem ennyiért

-
HUTCHDB
nagyúr
Gondom van...talan van valakinek otlete.
Ma delutan kiprobalasra feltettem a bruce romot+bruce kernelt.
Nem volt rossz, de nem futott olyan siman, mind a DM rom+dorimanx 6.1, igy nanroidbol ez utobbit visszateszem.
Vissza is telepult, de nem tudtam a telefont hasznalni, mert allando fc-t kaptam android.com, es phone feliratokkal.
Ez utobbit megspekelte azzal, hogy a halozat egyszeruen nem allt fel, a terero ikon mellett folyamatosan forgott egy kis kor.
Az fc-k kb 15-20 mp-kent jelentkeztek.
Gondoltam sebaj, full formatot csinalok, vagyis a belso tarhely formazast is elvegzem.
Meg is csinaltam, majd usb-n levo DM nandroidot allitottam vissza.
Ugyanez lett a helyzet.
Volt meg az usb-n korabbi 3.4-es DM romrol, es miui-rol is nandroid, de mindegyikkel ugyanez a hiba jott elo.
Most ott tartok, hogy a mai DM nandroid mentesemet tettem vissza, majd factory resetet csinaltam, es igy van egy pucer romom, raadasul kb. 50%-a az alkalmazasoknak hianyzik, (hogy hova tunt, nem tudom) de ez igy legalabb mukodik.
Egyszeruen nem ertem mi tortenhetett.Azt gondoltam, hogy meg most valami romot flash-elek fel, hatha valahogy visszamegy a DM mentesem arra.
De fogalmam sincs mi okozhatja ezt a jelenseget...valami a particionalassal tortent? -
Sabika
tag
Ezt nem ertem miui romokra nem jo a google play alkalmazasok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még szerencse a a Tab pro 10.1-hez csak 1 custom rom van