Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• malisonX

aktív tag

válasz #93794560 #11635 üzenetére

Nem-nem, semmi ilyesmi, vigyáztam rá, mint a szemem fényére, mert tisztában voltam vele már a vásárláskor is hogy ezek a burkolatok nem a tartósságukról híresek. (Persze néztem hasonló ár/teljesítmény kategóriájú Delleket és Asusokat is, azokhoz képest jobbnak éreztem)
    Csak nem tudom mitévő legyek, próbálkozzak a fedlap gariztatásával is, vagy tök esélytelen? Esetleg próbáljam kitölteni a repedést valamilyen ragasztóval, hogy ne repedjen tovább?

A touchpad miatt meg mindenképp visszaküldöm ezek után a TMX-be nyaralni. A kezdetektől vacakolt, viszont úgy voltam vele hogy ez biztos valami driveres hiba és majd javítják. (Annyi eszem meg nem volt, hogy ide beírjak rákérdezni) Viszont hogy produkálni fogja-e náluk épp a hibát abban az 5 percben, mikor tesztelik,azt kötve hiszem. (Ráadásul mivel eredetileg oprendszer nélküli a gép, gondolom nem muszáj rajta hagynom a windowst). Így vajon elhiszik nekem hogy tényleg nem oké valami vele és cserélik, vagy valószínűleg visszakapom ugyanúgy, ahogy elküldtem? :(

Új hozzászólás Aktív témák