- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
malisonX
aktív tag
válasz
#93794560 #11635 üzenetére
Nem-nem, semmi ilyesmi, vigyáztam rá, mint a szemem fényére, mert tisztában voltam vele már a vásárláskor is hogy ezek a burkolatok nem a tartósságukról híresek. (Persze néztem hasonló ár/teljesítmény kategóriájú Delleket és Asusokat is, azokhoz képest jobbnak éreztem)
Csak nem tudom mitévő legyek, próbálkozzak a fedlap gariztatásával is, vagy tök esélytelen? Esetleg próbáljam kitölteni a repedést valamilyen ragasztóval, hogy ne repedjen tovább?A touchpad miatt meg mindenképp visszaküldöm ezek után a TMX-be nyaralni. A kezdetektől vacakolt, viszont úgy voltam vele hogy ez biztos valami driveres hiba és majd javítják. (Annyi eszem meg nem volt, hogy ide beírjak rákérdezni) Viszont hogy produkálni fogja-e náluk épp a hibát abban az 5 percben, mikor tesztelik,azt kötve hiszem. (Ráadásul mivel eredetileg oprendszer nélküli a gép, gondolom nem muszáj rajta hagynom a windowst). Így vajon elhiszik nekem hogy tényleg nem oké valami vele és cserélik, vagy valószínűleg visszakapom ugyanúgy, ahogy elküldtem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó kiváló állapotú GIGABYTE g5 gamer laptop
- Lenovo ThinkPad T490 i5 8365U 8GB DDR4 RAM alaplap
- Laptopok bontás alatt (HP 650 G2, Lenovo 520S, Dell N5110, 3521, 2560P, 250 G8)
- Lenovo ThinkPad L580 Intel i5-8350 16gb ram 500gb SSD Windows 11
- HP ProBook 650 15col FHD Intel i5-7300 8gb ram 256gb SSD Win11
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest