- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
djdee
tag
Na, ma én is megvettem az N100-som és egyből gondban vagyok!
Az usanotebook.hu-tól vettem, ahol közölték, hogy fizetés előtt nem áll módjukban kibontani a dobozt, de ha bármi gondom van 72 órán belül visszafizetik a pénzt vagy kicserélik a gépet. Ok, mi gond lehetne - mondom magamban - és elhoztam a ketyerét.
Persze, amint itthon bekapcsolom, kiderül, hogy igenis van gond! Van rajta 1 db pixelhiba a jobb felső sarokban, ami természetesen egyből odavonzza a tekintetemet. Felhívom, hogy akkor holnap mennék kicserélni, mert ez így nem ok, mire közlik, hogy sajnos bizonyos számú pixelhiba a gyártók által meghatározott tűréshatáron belül van, így nem tudnak mit csinálni! Marha jó mondom, ha kipróbálhattam volna, elhiheti, hogy nem hozom el így. Azt mondja, hogy akkor sem tudta volna visszaadni a pénzem!
Kérdésem, hogy ez tényleg így van??? A 72 órás cserében nem fogom tudni visszaboltolni velük????? És egyébként a 72 órába beleszámít az ünnepnap is, vagy csak munka (nyitva tartási) napokban számolnak????
Megköszönném, ha esetleg valaki be tudna linkelni egy ide vonatkozó jogszabályt, mert nagyon pipa lettem!!!!
Köszi a segítséget előre is,
Üdv.
djdee
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest