- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balynto
csendes tag
válasz arcitec #2343 üzenetére
Köszi a segítséget, a Sharp felé hajlok. Két modell maradt végül versenyben, a KCG60EUW és a KCA60EUW. Első ránézésre nagyon minimális különbséget látok teljesítményben, ami viszont zajban és fogyasztásban kompenzálódik. Ezen túl még plusz érzékelő van a drágábbik modellben, de mást nem látok ami indokolná a plusz 40.000 forintot és a forgalmazó sem hajlandó válaszolni.
-
Balynto
csendes tag
válasz Csabroncka #2334 üzenetére
Szétnéztem és találtam pár modellt ami érdekes, de nagy különbségeket nem látok még az olcsóbbat a drágához viszonyítva sem.
A megfizethető kategóriában Rohnson R-9600 illetve a Xiaomi Mi Air Purifier 3H tűnik jónak, illetve ami drágább a Philips Series 3000i Dual Scan AC3055/50 és SHARP KC D50EUW
Mi a véleményed, a fentiekről, megéri egyáltalán a drágább kategória?
Előre is köszi. -
Balynto
csendes tag
-
Balynto
csendes tag
válasz Csabroncka #2332 üzenetére
Szia, köszi a gyors választ.
A szoba mérete csak 33 négyzetméter, ezt szoroztam a magassággal, így jött ki a 85 köbméter amit meg kéne mozgatni.Üdv,
Bálint -
Balynto
csendes tag
Sziasztok !
A segítségeteket szeretném kérni légtisztító vásárlással kapcsolatban.
A szoba térfogata 85m3, enyhén allergiás vagyok a porra,penészre és a pollenekre is, illetve nagyon magas a légszennyezettség ezen a területen.
Maximum kb. 200.000 forintot tudnék rászánni, milyen készülékeket ajánlanátok ez esetben ?
Előre is köszönöm a segítséget.Üdv,
Bálint
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest