- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- New Game Blitz - 2025
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arcitec
addikt
válasz Balynto #2349 üzenetére
Ahogy nézem az egy újabb design , újabb típus, azok mindig drágábbak. Mi is a kifutóból vettünk teljesen rendben működnek, már 2 éve. Épp ma lett kis portalanítás, - mert azért kevéske keletkezik - 2 méterről megérezte, hogy a porkefe működik (szag és por). Elképesztő..
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
tomee007007
őstag
válasz Balynto #2342 üzenetére
Szia!
Nálam Philips Series 3000i AC3059/50 teljesít 2 hónapja hibátlanul, napi 6x45 percben, és most van 99%-on a szűrő. Ha visszakeresel írtam róla egy "minitesztet", az egyik legjobb légszűrő a kategóriában, annó eléggé utána jártam, és csak ajánlani tudom. Hátrány lehet, hogy a hepa és aktív szén szűrő egybe van építve, így cseréléni is egyben kell, ez kb 29-30 ezres tétel akció nélkül, de ha jól emlékszem alapból két évig jó. Nálunk az allergének és baktérium/vírus írtás volt a fő szempont, amióta megvan, ezekkel nem volt problémánk, pedig én magam borzasztó allergiás vagyok, kisfiam elég sokszor volt beteg, szóval a magam részéről csak ajánlani tudom.
-
arcitec
addikt
válasz Balynto #2342 üzenetére
Nekünk Sharp van hibátlanul mennek már vagy 2 éve. A szűrőkre 10 év a Xiaomi ba meg vehetsz fél évente 20eft-ért. Melyik is a drága? Ráadásul a Sharp párásítani is tud ...és szagtalanító is van benne. Jó lehet még a Philips de eszement drága és "csak" légtisztító, ráadásul a szűrőt min. évente cserélni kell, jó pénzen valszeg.
Én a Sharpot venném ...[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Csabroncka
addikt
válasz Balynto #2333 üzenetére
Azt elnéztem bocs! 33-ra elég egy gép, nálam 3 db Therapy Air Ion van. Nem a Zepter név miatt, és mind a hármat használtan vettem. Ez a gép valójában az Amerikai RabbitAir cég gépe. A Zepteres új ára egy vicc . Én nagyon szeretem, 2 gép a falon van. Még nem sikerült, de a HEPA-t próbálom amerikai/kínai olcsó forrásból beszerezni, a G4-es filterek moshatóak.
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
válasz Balynto #2331 üzenetére
Allergia és por miatt több dolgot lehet tenni! A por és szösz legkönnyebben szárítógép használatával csökkenthető. A porszívó és légszűrő H13-as HEPA szűrővel legyen szerelve. Penészes ház esetén a vizesedés okát kell megszüntetni, fürdőszobába és konyhába pára elszívó kell.
A kémiai légszennyezettség ellen csak részben jó az ionizáló, legjobbak erre a növények, velük a páratartalmat is jobban tudod szabályozni.
Saját tapasztalat alapján a lészűrő ott működik a legjobban és leghatékonyabban, ahol folyamatosan áramlik a levegő. A 85 nm2 elég nagy, lehet hatékonyabb két db kisebb teljesítményű.
Nekem ami bejött hely az közvetlen a klíma alatt, iszonyú mennyiségű port összeszed nyáron amikor megy a klíma is.
Egyébként hűtési üzemmódban a klíma légmosóként is működik, ez is nagyon jó az allergiára.
A többiek majd mondanak néhány konkrét típust.....
"in medias res"
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Jön az Xbox Developer_Direct 25
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- E-book olvasók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest