Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• updog

őstag

válasz sb #1902 üzenetére

A poratka (ürüléke, mert ugye az okozza magát az allergiás reakciót) főleg a letelepedett vagy szállóporban, ágyneműkben, függönyökben áll meg, csak akkor szűri ki a légtisztító, ha odakavarodik valahogy. De ugye megint itt a sokszor előkerült probléma, hogy a szállóport nem a légtisztító fogja kiszűrni :)
    (nem is annyira) szépen hangzik ez a 61%, gondolom ez csak annak a 61%-a, ami el is ér a légtisztítóig. De persze, rosszabb nem lesz tőle :)

A párából elvinnék én szívesen 2-3 zsákkal, nálunk olyan alacsony még nyáron is... :(

Szűrőket szintén itthonról érdemes, 10k környékén van a Lurdyban, kintről is 35$ körül adják. Amúgy az az eredeti, ahol nem az van, hogy "for Xiaomi purifier" tehát írhatják ők hogy Original green filter for Xiaomi purifier, az legfeljebb eredeti másolat :) De mondom, itthonról nyugodt szívvel lehet venni.

• updog

őstag

válasz sb #1900 üzenetére

A poratkára nem lesz túl sok hatással a légtisztító.

A penészre csak annyiban, hogy a levegőben szálló spórákat kiszűri, de amíg az okot nem szüntetitek meg (írod, de kihangsúlyoznám én is hogy az a legfontosabb), addig nem lesz az igazi.

A lila (antibakteriális) szűrő elvileg pont arra jó, amit írsz, gyakorlatilag meg ha nem izolálod a gyereket magatoktól, úgyis elkapod tőle (vagy ugyanúgy nem) :) Volt lila szűrőm, se többet, se kevesebbet nem voltunk betegek abban a 3-4 hónapban, pedig én szinte minden nap tömegközlekedek télen-nyáron, csodát nem kell tőle várni.

Simán megéri itthonról venni, nem kell rá várni, garis, nem drágább.

Új hozzászólás Aktív témák