Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

Sziasztok!

Szeretnék légtisztítót venni, a Xiaomi Purifier AIR 2S-t néztem ki, ezzel kapcsolatban kérdeznék.
    Amire venném: általános tisztítás (pm2.5) mivel eléggé forgalmas helyen lakunk, allergia ellen (poratka) és ami igazán kérdéses: penész ellen is kellene ill. ha téli időszakban betegség ellen is jó az sem lenne rossz. A gyerek mindent hazahord az óvodából így ha valamennyit segít az jó lenne. Nem tudom erről van-e valakinek tapasztalata mennyit ér.

A penésszel kapcsolatban van a legnagyobb kérdőjel, nem nagyon említik külön. A lila szűrőnél van egy mondat róla. Láttam, hogy ilyen jellegű tisztításra van másfajta gép is de a "melegítősben" kevésbé bíznék mint a szűrésben ill. az ózonos cuccokat is inkább hanyagolnám.
    (Azzal is tisztában vagyok, hogy a penész/pára ellen érdemben más lenne a hosszútávú megoldás, de ezzel kapcsolatban nem minden oldható meg sajnos... ami igen azt meg csináljuk: szellőztetés, páramentesítő, stb...)

Köszi előre is a segítséget!

szerk: Venni itthonról érdemes garancia miatt? Nem igazán láttam Kínából rendelve sem olcsóbban 40-45-nél.

Új hozzászólás Aktív témák