- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobi''
tag
válasz
hódmaci #1957 üzenetére
Itt két szintes ház, félúton láttam, hogy a nagy porszívó mennyi apróságot otthagy még, ezért a kézi porszívó mellett döntöttem, igaz árban az egyik legdrágább márkát választottam, mert annak a szűrőjében bíztam leginkább (dyson v11). Kemény felületen már eco módba felszed mindent (csak ezen mód használva 86 percet jósol az aksira), de ami a lényeg, hogy miután egy mozdulattal kiűrítem a tartályt még rá szoktam fújni a kis réseibe is a nagy porszívóval (szűkített fejjel) és rengeteg finom por jön ki belőle (nyilván udvaron takarítom). Azért jó ez a rendszer, mert a puha fejre rátapadnak a legkisebb dolgok amik talán nem is látszanak és onnan szívja le a gép, illetve aksis lévén nagyon gyorsan lehet vele haladni. Ezután szoktam még gőzzel átmenni kemény padlón, még kis koszt felszed az is, de a kis törlőkendő nem lesz full fekete, ebből és a 2 percen át jövögető finom porból tudom ez a porszívó legalább ér valamit.
(bár látva a por mennyiségét nem tudom mi gyűlne össze, ha nem fújnám ki a gépből minden alkalommal)
A szőnyegre való feje is nagyon erős, középső álláson használom, boost módba bármelyik nagy porszívóra ráver, a kis atkás fejjel meg hamar ki lehet kapni az ágyból az összegyűlt dolgokat, illetve a szöszös kanapékat is hatékonyan tisztítja.
Gondoltam először egy vizes porszívót veszek olcsóbban, de inkább a kényelmet és a gyorsaságot választottam, ezzel van energiám kiporszívozni 120nm2 területet heti 2x is.
Ettől független azért csak vettem két légtisztítót is (plusz 1-2 noctua venti, régi molexes külső hdd/dvd táp, ventiszabályzó, xiaomi zöld szűrő és már gyárt is pluszba még párat), akármennyire próbálom leszigetelni az ablakokat, felém igen sokan tüzelnek mindenfélével és a füstben lévő káros anyagok azért megtalálják olykor befele az utat, sajnos. Ilyenkor azért jól jön a Xiaomi Air Pro verziója, maxon már elég nagy a teljesítménye, ha kell.
Fogyasztása: OFF 1W, Auto alapon járva 2W, Night mód 4.5W, Manual 7-12nm2 2W, 12-21nm2 7W, 18-31nm2 12W, 23-40nm2 20.7W, 30-52nm2 37W, 35-60nm2 47.5W.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest