Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tobi''

tag

válasz hódmaci #1957 üzenetére

Itt két szintes ház, félúton láttam, hogy a nagy porszívó mennyi apróságot otthagy még, ezért a kézi porszívó mellett döntöttem, igaz árban az egyik legdrágább márkát választottam, mert annak a szűrőjében bíztam leginkább (dyson v11). Kemény felületen már eco módba felszed mindent (csak ezen mód használva 86 percet jósol az aksira), de ami a lényeg, hogy miután egy mozdulattal kiűrítem a tartályt még rá szoktam fújni a kis réseibe is a nagy porszívóval (szűkített fejjel) és rengeteg finom por jön ki belőle (nyilván udvaron takarítom). Azért jó ez a rendszer, mert a puha fejre rátapadnak a legkisebb dolgok amik talán nem is látszanak és onnan szívja le a gép, illetve aksis lévén nagyon gyorsan lehet vele haladni. Ezután szoktam még gőzzel átmenni kemény padlón, még kis koszt felszed az is, de a kis törlőkendő nem lesz full fekete, ebből és a 2 percen át jövögető finom porból tudom ez a porszívó legalább ér valamit. :) (bár látva a por mennyiségét nem tudom mi gyűlne össze, ha nem fújnám ki a gépből minden alkalommal)
    A szőnyegre való feje is nagyon erős, középső álláson használom, boost módba bármelyik nagy porszívóra ráver, a kis atkás fejjel meg hamar ki lehet kapni az ágyból az összegyűlt dolgokat, illetve a szöszös kanapékat is hatékonyan tisztítja.
    Gondoltam először egy vizes porszívót veszek olcsóbban, de inkább a kényelmet és a gyorsaságot választottam, ezzel van energiám kiporszívozni 120nm2 területet heti 2x is.
    Ettől független azért csak vettem két légtisztítót is (plusz 1-2 noctua venti, régi molexes külső hdd/dvd táp, ventiszabályzó, xiaomi zöld szűrő és már gyárt is pluszba még párat), akármennyire próbálom leszigetelni az ablakokat, felém igen sokan tüzelnek mindenfélével és a füstben lévő káros anyagok azért megtalálják olykor befele az utat, sajnos. Ilyenkor azért jól jön a Xiaomi Air Pro verziója, maxon már elég nagy a teljesítménye, ha kell.
    Fogyasztása: OFF 1W, Auto alapon járva 2W, Night mód 4.5W, Manual 7-12nm2 2W, 12-21nm2 7W, 18-31nm2 12W, 23-40nm2 20.7W, 30-52nm2 37W, 35-60nm2 47.5W.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés